محمود زارعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان اعتبار در نظر گرفته شده بیش از ۴۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه های شهر دوگنبدان است.
وی بیان کرد: اکثر شبکه آبرسانی در شهر دوگنبدان بالای ۴۰ سال سابقه دارد که همین امر موجب فرسودگی، شکستی لولهها و هدررفت آب است که باید برای اصلاح آن هرچه زودتر اقدام مناسب انجام گیرد.
زارعی اظهار داشت: ۳۵ درصد از شبکه های توزیع آب آشامیدنی شهر دوگنبدان معادل ۳۵ کیلومتر فرسوده و نیازمند بازسازی است.
وی تصریح کرد: اصلاح شبکه آب شهری شهر دوگنبدان سالانه به ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
زارعی بیان کرد: ۳۱۰ کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال آب آشامیدنی در شهر دوگنبدان وجود دارد که از این میزان ۲۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و مابقی خط انتقال است.
رئیس آبفا گچساران اظهار داشت: محله های رادک، پربالی، لبنان، باغ فردوس، سادات دارای بیشترین شبکه های فرسوده است.
اختصاص ۱۶۰ میلیارد ریال برای آبرسانی به روستاهای گچساران
رئیس آبفا گچساران گفت: ۱۶۰ میلیارد ریال امسال از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای برای آبرسانی و اصلاح و توسعه شبکه های آبرسانی روستاهای گچساران در نظر گرفته شد.
زارعی بیان کرد: با این میزان اعتبارآبرسانی به روستاهای گناوه، انبارگاه، خربل، آبریگون، مظفرآباد لیشترو هفت چشمه،آب توت به انجیرسیاه، سربیشه و دیل انجام خواهد شد.
وی تامین آب مجتمع شامبراکان، سید جمال نازمکان ،مجتمع آبرسانی روستای اسلام آباد لیشتر، آب انجیر علیا و سفلی لیشتر و تامین آب تعدادی از روستاها از سد کوثر را از دیگر طرح های در دست اجرا در روستاهای این شهرستان اعلام کرد.
رئیس آبفا گچساران افزود: بیش از ۳۸ هزار انشعاب آب آشامیدنی در شهر دوگنبدان وجود دارد.
وی تصریح کرد: تعمیر شکستگی های شبکه های توزیع آب در مناطق مختلف شهرستان بر اساس اولویت بندی انجام می شود.