جمال اصلانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با انتقاد از گرانی هزینههای خرید باطری سمعک و کاشت حلزون هم گفت: از مسوولان میخواهم تنها ۲۴ ساعت گوشهای خود را بگیرند و در جهان ما زندگی کنند تا ما را درک و حس کنند.
وی از مسوولان ارشد استان خواست با نگاه ویژهتری به کمبودهای این قشر از جامعه رسیدگی کنند و اظهار داشت: یکی دیگر از این مشکلات کمبود امکانات آموزشی است به طوری که در مراکز آموزشی از مقطع پیش دبستانی تا پایان متوسطه دوم برای آموزش این جامعه آماری، راهبرد علمی و عملی وجود ندارد.
وی افزود: تعدادی از والدین ناشنوایان که از درک و درایت ویژهای برای آموزش برخوردار هستند، به فرزند یا فرزندان خود آموزش میدهند؛ اما مابقی ناشنوایان و کمشنوایان در مراکز آموزشی در حاشیه قرار دارند.
رییس انجمن ناشنوانایان و کم ناشنوایان کردستان با بیان اینکه مقطع متوسطه اول و دوم پایان تحصیل ناشنوایان است، گفت: به دلیل ترک تحصیل دانشآموزان ناشنوا و کم شنوا، اکثر این افراد به شغلهای خدماتی از جمله دستفروشی و کارگری روی میآورند.
۵۸۵ نفر از جمعیت استان کردستان را ناشنوایان و کم شنوایان تشکیل می دهند، از این تعداد ۲۶۰ نفر شامل ۱۱۰ نفر زن و ۱۵۰ مرد در سنندج زندگی می کنند.