محسن نظری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پارک علم و فناوری استان سمنان مستقر در شاهرود به منظور توسعه زیرساختهای لازم برای فعالیتهای حوزه اقتصاد دیجیتال، ایجاد پردیس تخصصی اقتصاد دیجیتال را به عنوان یک برنامه راهبردی در دستور کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه این مجموعه بزرگترین پردیس فناوری خیرساز کشور است، ابراز داشت: این پردیس در زمینه هوش مصنوعی، تولید محتوای دیجیتال، فناوریهای اطلاعات و ارتباطات، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، بلاکچین و هوشمندسازی فعالیت خواهد داشت.
نظری، این مجموعه را محلی مناسب برای استقرار شتاب دهندهها و سرمایهگذاران بخش خصوصی دانست و تصریح کرد: پردیس تخصصی اقتصاد دیجیتال با ایجاد بسترهای صادراتی و تعاملات بینالمللی نقش بسزایی در توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری استان به ویژه در حوزههای مرتبط با اقتصاد دیجیتال ایفا خواهد کرد.
رییس پارک علم و فناوری استان سمنان پذیرش و حمایت از واحدهای فناور در حوزه فناوریهای نوظهور را از برنامههای این پردیس بیان و اضافه کرد: برگزاری دورههای آموزشی و اجرای برنامههای توانمندسازی به منظور پرورش نیروی انسانی ماهر، استقرار شتاب دهندهها و سرمایهگذاران، کمک به رشد استارتآپهای فعال در حوزههای اقتصاد دیجیتال، گسترش توانمندیهای دیجیتال شرکتهای مستقر در پارک، تمرکز بر توانمندیها و نیازهای استان در این حوزه، از دیگر برنامههای این پردیس تخصصی است.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پردیس تخصصی اقتصاد دیجیتال استان سمنان از آبان سال گذشته آغاز شد، ادامه داد: تاکنون این طرح با حمایت خیران، خدمات دولت مردمی و اقدامهای صورت گرفته از سوی پارک استان، ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در صورت تأمین اعتبار کافی تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
شرکتهای دانش بنیان استان با دارابودن سه هزار و ۸۵ نیروی انسانی در سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال محصولات خود را به فروش رساندند.
پارک علم و فناوری استان سمنان دارای ۶ پردیس تملیکی است.