ساری - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران، رویکرد اصلی دولت سیزدهم را بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه اقتصادی کشور اعلام کرد و گفت: برای تحقق این سیاست کلان اقتصادی، باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود به شکل مطلوب استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، حسن خیریانپور شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، افزود: مسئولان دستگاه های اجرایی موظف به اجرای مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان هستند.

وی اظهارداشت: لازمه رفع مشکلات و موانع فراروی واحدهای تولیدی و صنعتی استان اقدام جهادی مسئولان دستگاه های اجرایی ذیربط است. 

خیریانپور با بیان اینکه مصوبات این کارگروه برای بازگرداندان بنگاه های صنعتی و تولیدی نیمه راکد به چرخه فعالیت های اقتصادی است، افزود: در صورتی که مدیران دستگاه های اجرایی از اجرای مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع مواتع تولید خودداری کنند برابر قانون با آنان برخورد می شود.

وی با اشاره به شعار امسال رهبر معظم انقلاب با عنوان سال  "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"، گفت: واحدهای تولیدی و صنعتی در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه نقش بسزایی دارند و بر همین اساس نیز رفع مشکلات آنان از جمله وظایف اصلی مدیران است. 

خیریانپور میزان تعهد امسال مازندران برای ایجاد اشتغال جدید را ۵۳ هزار و ۷۰۰ شغل اعلام کرد و افزود: تاکنون حدود ۳۱ هزار فرصت شغلی جدید توسط دستگاه های اجرایی استان ایجاد و در سامانه رصد به ثبت رسیده است.

معاون استاندار مازندران از مسئولان دستگاه های اجرایی خواست نسبت انجام کامل تعهدات در بخش اشتغال اهتمام بیشتری داشته باشند.

خیریانپور، بر ضرورت احصا و احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد استان در سال جاری به عنوان یک رویکرد اصلی تاکید کرد و گفت: تمام تلاش ها باید معطوف به تحقق سهم هفت و نیم درصدی استان در بخش اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال پایدار شود.
وی با بیان اینکه برای احیای دوباره واحدهای تولیدی و صنعتی نیمه فعال و راکد مازندران از تمام توان و ظرفیت استفاده می شود، گفت: با همت دولت سیزدهم و پرداخت تسهیلات به بنگاه های اقتصادی، تاکنون بسیاری از واحدهای صنعتی و تولیدی که در تملیک بانک ها بودند، از تملیک خارج شدند.

برچسب‌ها