عباسعلی نهاردانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان در سال زراعی جدید زیر کشت سیب زمینی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه برداشت از هر هکتار زمینهای زراعی ۲۲ تُن سیب زمینی برآورد میشود، افزود: مهمترین ارقام کشت شده امسال در مزارع این شهرستان، آلفا، اگریا، بامبو، آریندا و کَلنجر است.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود ابراز داشت: سیب زمینی محصولی با قابلیت تحمل آب و هوای متنوع است که در بسیاری از نقاط کشور کشت میشود.
نهاردانی با اشاره به اینکه برداشت این محصول از اوایل مهر آغاز شد و تا اواخر آبانماه به طول میانجامد، ادامه داد: مجن، بسطام و تاش مناطق کشت و تولید سیب زمینی در شهرستان شاهرود هستند.
به گفته وی، بخشی از این میزان تولید در داخل شهرستان مصرف و مابقی آن به سایر استانهای همجوار ارسال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به اینکه ۳۰ هزار تن ذرت علوفهای از ۷۲۵ هکتار مزارع در این شهرستان برداشت شد ابراز داشت: کار برداشت ذرت علوفهای در شهرستان شاهرود از ۲۳ شهریور آغاز و تا دهه نخست آبانماه انجام شد.
وی با بیان اینکه میانگین برداشت ذرت علوفهای ۴۱ تُن در هر هکتار بود، ابراز داشت: بالاترین عملکرد برداشت ذرت علوفهای در این شهرستان ۶۵ تُن در هکتار به ثبت رسید.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود تصریح کرد: ترویج ارقام هیبرید زودرس و ارقام با عملکرد بالا برای پیشگیری از خسارت سرمازدگی و تگرگ در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود برنامه ریزی شده است.
در شهرستان شاهرود بیش از ۳۰ هزار هکتار زمین زیر کشت انواع محصولات زراعی و باغی است.
سطح زیرکشت محصولات باغی این شهرستان با دارا بودن سهم حدود ۴۰ درصدی از کل سطح محصولات باغی استان و همچنین در تولید با سهم حدود ۵۵ درصدی در رتبه نخست استان قرار گرفته است.
این شهرستان ۸۰ درصد از تولید انگور، ۸۶ درصد از تولید خرما، ۵۴ درصد از تولید سیب، ۶۶ درصد از تولید زردآلو، ۶۳ درصد از تولید گیلاس و ۷۱ درصد از تولید آلبالو استان سمنان را به خود اختصاص داده است.