سید علی اکبر موسوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دوره به خصوص در قالب آموزش خانواده در مدارس و برخی مراکز اداری و دانشگاهی برگزار شد.
وی ادامه داد: برگزاری دورههای آموزشی در خصوص نماز با همکاری اساتید حوزه و دانشگاه و کارشناسان مجرب مذهبی تا پایان امسال ادامه دارد.
۸۰۰ مربی پرورشی در توسعه نماز همکاری دارند
این مسئول بیان کرد: برای ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه و بین اقشار جامعه و جوانان یکی از بهترین امور برگزاری دورههای آموزشی و فعالیتهای فرهنگی و هنری است.
موسوی تاکید کرد: استفاده از ۸۰۰ مربی تربیتی و پرورشی و ۱۰۰ روحانی در قالب طرح امین برای اقامه نماز و فرهنگ سازی آن در مدارس استفاده میشود.
وی گفت: هماکنون وضعیت اقامه نماز در مدارس نمونه و دولتی استان خوب است ولی مدارس غیرانتقاعی مغفول مانده که باید برای حل آن اقدام شود.
دبیر ستاد اقامه نماز یزد بیان کرد: در مهدکودکها تاکنون دورههای آموزشی برای اعضا برگزار شده و به دلیل اهمیت موضوع باید در این خصوص بیش از گذشته اقدامات مناسب صورت گیرد.
موسوی گفت: استان یزد در میان مناطق کشور تنها استانی است که در کلیه روستاهای آن مسجد وجود دارد و روستای بدون مسجد نداریم .
برخی شهرکهای جدید یزد مسجد ندارد
این مسئول گفت: در سطح استان در برخی شهرکهای جدید ساخته شده هنوز مسجدی وجود ندارد و امیدواریم در این خصوص با همت و تلاش مسئولان اقدام شود.
موسوی افزود: استان یزد به مجمع خیران نمازخانه و مسجد ساز نیاز دارد و باید در این ارتباط با همکاری مردم و مسئولان اقدام مناسب صورت گیرد.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.