ایوب توکلیان پنجشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۴۳ نفر بیماران مبتلا به علائم حاد تنفسی در مراکز درمانی مشهد بستری هستند که برخی از این بیماران مبتلا به آنفلوانزا و برخی مبتلا به کرونا هستند که با توجه به نوع بیماری، روند درمانی را طی می کنند.
وی با بیان اینکه طی روزهای اخیر روند ابتلا به آنفلوانزا به دلیل افزایش مشارکت مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از ماسک در مناطق زیر پوشش این دانشگاه کاهش یافته است، ادامه داد: هم اینک کمبودی از نظر داروهای آنفلوآنزا وجود ندارد و توصیه می شود، عموم مردم در صورت بروز اولین علائم بیماری که شامل آبریزش بینی، سرفه و سردرد است، به درمانگاه مراجعه کنند.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای برنامه نشان دار شدن تخت های بیمارستانی در راستای مدیریت مطلوب بیماران مبتلا به مشکلات حاد تنفسی در دوران همه گیری کرونا اظهار داشت: در این برنامه ۲ هزار و ۵۰۰ تخت بستری در مراکز درمانی نشان دار شدند که در زمان افزایش تعداد بیماران از این ظرفیت استفاده می شود.
دکتر توکلیان افزود: از ابتدای امسال تا کنون یک هزار و ۱۲۸ بیمار مبتلا به علائم حاد تنفسی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند و خدمات درمانی مورد نیاز خورد را دریافت کردند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام است.