یوسف بیدخوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واحدهای اقامتی رسمی استان شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، خانهمسافر و اقامتگاههای بومگردی است که زیر نظارت این اداره کل در زمینه اسکان زائران و مسافران فعالیت دارند.
وی ادامه داد: هتل آپارتمانها با ۸۱ درصد، خانهمسافرها با ۷۴ درصد و مهمانپذیرها با ۷۳ درصد به ترتیب بیشترین درصد تکمیل ظرفیت اسکان را در سال جاری داشته اند.
بیدخوری گفت: واحدهای بومگردی استان نیز با ۳۵ درصد کمترین میزان اقامت مسافر امسال را به خود اختصاص دادهاند.
این مسوول با اشاره به اینکه هم اکنون در خراسان رضوی، هزار و ۸۱۵ واحد اقامتی دارای مجوز فعالیت دارند، گفت: خوشبختانه تنوع واحدهای اقامتی برای انواع سلایق زائران و مسافران در مشهد بالاست.
وی افزود: کل ظرفیت کنونی واحدهای اقامتی استان ۱۲۸ هزار و ۴۲۰ تخت است.
معاون گردشگری خراسان رضوی اظهار کرد: ما در کلانشهری مانند مشهد، دغدغه ای برای میزان اقامت نداریم و در زمان اوج سفرها نیز آمادگی کلیه دستگاهها برای همکاری در زمینه میزبانی مطلوبتر به خوبی فراهم است.
بیدخوری با اشاره به فعالیت سامانه مهمان امام رضا(ع) در مشهد گفت: با فعالیت این سامانه تلاش میشود تا توزیع سفر و فراهم کردن بسته سفرهای ارزان برای مسافران در ایام غیر اوج سفرها نیز فراهم شود.
وی اظهار کرد: مسافران و زائران به صورت میانگین سه روز در این کلانشهر اقامت می کنند.
خراسان رضوی با داشتن بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ واحد تاسیسات گردشگری، که هزار و ۲۰۰ واحد آن را هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، خانهمسافر و اقامتگاه های بومگردی تشکیل می دهد، رتبه نخست را از این منظر در عرصه صنعت گردشگری کشور دارد و میزبانی بیش از یکسوم گردشگران خارجی و حضور سالانه ۳۰ میلیون زائر، فرصتی بی نظیر و منحصر به فرد برای این خطه محسوب میشود.