محمد رضا تازیکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدیریت این بازارچه از حدود یک ماه قبل با مجوز استانداری در قالب ۲ پروژه ساخت و مدیریت، به مدت هفت تا ۱۰ سال به سازمان همیاری شهرداری های استان خراسان رضوی واگذار شده است.
مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی اضافه کرد: این بازارچه از لحاظ زیرساختی وضعیت مناسبی ندارد، لذا به منظور تسهیل و افزایش تبادلات مرزی با کشور افغانستان بازسازی و توسعه آن با جدیت دنبال می شود.
تازیکی ادامه داد: مرحله ساخت و ساز بازارچه دوغارون بین ۱۸ تا ۳۶ ماه به طول می انجامد که روزانه برای حدود ۱۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد می کند.
مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی افزود: این بازارچه پس از بهره برداری و توسعه مراودات نیز حدود ۲۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
تازیکی تاکید کرد: تلاش می شود از طریق این بازارچه حداکثر بهره برداری اقتصادی و توسعه سطح مراودات با کشور افغانستان را داشته باشیم.
بازارچه مرزی دوغارون با ۴۲ غرفه و نزدیکترین نقطه به شهر هرات افغانستان، مورد توجه بسیاری از فعالان اقتصادی است.
دوغارون اصلیترین گذرگاه مرزی ایران و افغانستان شاهراه اصلی تجارت خارجی خراسان رضوی با افغانستان و کشورهای آسیای میانه، گذرگاهِ ۵۰ درصد از حجم مبادلات تجاری و صادرات این استان واقع در شرق ایران است.
دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر تایباد واقع است. تایباد نیز در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد. این شهرستان از سمت شرق و جنوب شرق با کشور افغانستان هممرز است.