به گزارش خبرنگار ایرنا، هومان محمودی روز سهشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: همچنین طی سالجاری ۷۰ سایت ارتباطی همراه اول در استان راهاندازی شده است و اجرای ۴۰ سایت دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۶ هزار شماره تلفن ثابت واگذار شده است و هفت هزار نفر نیز در استان تقاضای اینترنت همراه کردهاند.
مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: از نیمه دوم سال ۹۹ تاکنون نیز ۱۸۴ مورد تجهیزات اینترنت پرسرعت همراه در استان نصب شده که ارزش ریالی هریک از این تجهیزات یک میلیارد تومان است.
محمودی ضریب تلفن همراه اول در استان را ۱۰۰ درصد اعلام کرد و گفت: ضریب نفوذ تلفن ثابت نیز ۲۶ درصد و پوشش تلفن همراه اول در روستاها ۹۰ درصد است.
وی خاطرنشان کرد: مخابرات در روستاهای استان ۷۵ سایت فعال دارد که هیچ یک مجهز به اینترنت پرسرعت نیست.
نبود تناسب بین درآمد و هزینههای شرکت مخابرات
مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه درآمد و هزینههای این شرکت با یکدیگر همخوانی ندارد، اظهار داشت: این شرکت در استان ماهانه ۸۳۰ میلیون تومان درآمد دارد در حالیکه هزینه نگهداری سایتهای تلفن ثابت در استان بیش از یک میلیارد تومان هزینه دربردارد بهطوریکه درآمدهای این شرکت جبران یک چهارم هزینهها هم نمیشود.
محمودی مطالبات این شرکت از دستگاههای اجرایی استان را ۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: برای دستگاههای اجرایی ماهانه قبض صادر میشود و امید میرود این مطالبات هرچه سریعتر پرداخت شود.
وی با بیان اینکه تعرفههای تلفن ثابت طی ۱۵ سال اخیر هیچ افزایشی نداشته است، افزود: این موضوع با توجه به نبود تناسب بین درآمدها و هزینههای مخابرات، این شرکت را زمینگیر کرده بود از این رو با تصویب و تایید سازمان تنظیم مقررات، شورای رقابت و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی این تعرفه از شهریور امسال افزایش پیدا کرد.
مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: هنوز در خصوص افزایش تعرفههای تلفن ثابت در روستاها تعیین تکلیف نشده است و در حال حاضر تعرفهها به همان شیوه قبل محاسبه میشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت در ۱۰ شهرستان است که بنا به آمار ارائه شده از طرف منطقه مخابراتی استان، هماکنون ۵۱۶ روستا از خدمات تلفن خانگی برخوردار هستند و ۳۰۰ روستا نیز دارای اینترنت است.