هومان محمودی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران به مناسبت روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی افزود: تعرفههای ارتباطی در حوزه شرکت مخابرات در چندین سال گذشته تغییر چندانی نداشته است و از آنجایی که درآمد این شرکت از محل ارائه خدمات مخابراتی حاصل میشود لازم است با توجه به افزایش هزینهها، تعرفههای نیز بازنگری شود.
وی افزایش تعرفهها را در بهبود زیرساختها و نوع خدمات مؤثر دانست و تصریح کرد: مجموع بدهیهای مردمی به شرکت مخابرات نیز قابل توجه است.
محمودی در ادامه تعداد مشترکین اینترنت پرسرعت در چهارمحال و بختیاری را بیش از ۴۸ هزار پورت بیان کرد و افزود: ۳۴۵ پورت ویژه اینترنت فوق پرسرعت نیز در اختیار مشترکین قرار گفته است.
وی به اتصال تمامی شهرهای استان به شبکه فیبر نوری اشاره کرد و گفت: شرکت مخابرات برنامه تکمیل رینگ فیبر نوری را به منظور افزایش پهنای باند اینترنت در دستور کار دارد و هماکنون بخشی از این طرح در مناطق سامان به هوره در حال اجراست و ایجاد ۱۱۰ کیلومتر شبکه فیبرنوری در شهرستان های کوهرنگ، کیار و اردل نیز با هزینهای افزون بر ۱۱۰ میلیارد ریال در قالب طرح ملی خدمات اجباری دولت آغاز شده است.
محمودی طول شبکه فیبرنوری بین شهری ایجاد شده در استان را ۲ هزار و ۷۹۰ کیلومتر اعلام کرد و یادآور شد: این شبکه در بخش دورن شهری به طول ۵۳۰ کیلومتر اجرا شده است و ۵۴۰ متقاضی نیز از طرح تلفن فیبرنوری مستقسم بهرهمند شدهاند.
مدیرعامل منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تاکنون یک هزار و ۷۳۲ کیلومتر شبکه فیبرنوری روستایی نیز در استان ایجاد شده است و حدود ۹۰ هزار مشترک در ۲۷۹ روستا نیز از اینترنت خانگی استفاده میکنند.
محمودی ضریب نفوذ تلفن همراه در استان را ۱۱۵ درصد اعلام کرد و گفت: با وجود آنکه ۴۱۵ سایت تلفن همراه در چهارمحال و بختیاری فعال است، به دلیل برخی مشکلات برای راهاندازی این سایتها در مناطق مختلف شهری و جادههای استانی و ممانعتهای مردمی در این زمینه، آنتن دهی در برخی مناطق بهدرستی انجام نمیشود.
وی با بیان اینکه توسعه شهری و ساختوسازهای جدید با ارتفاع بالای ۵۴ متر نیاز به افزایش دکلهای مخابراتی را نیز در پی دارد، افزود: هماکنون به ۱۰ دکل مخابراتی جدید برای پوشش حداکثری شهر شهرکرد نیاز است.
محمودی پوشش دهی همراه اول در روستاها و جادههای چهارمحال و بختیاری را بالای ۸۵ درصد اعلام کرد و افزود: شرکت منطقه مخابراتی چهارمحال و بختیاری در این زمینه در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت در ۱۰ شهرستان است.
نظر شما