به گزارش سه شنبه شب ایرنا از روابط عمومی دانشگاه لرستان، مصطفی کرمپور بیان کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ۷۴ دانشگاه جامع کشور را رتبهبندی و ارزیابی کرده است که براساس آن، دانشگاه لرستان رتبه ۲۸ را کسب کرده است.
وی با بیان اینکه در رتبهبندی دوره ۱۳۹۹ـ ۱۳۹۸، رتبه دانشگاه لرستان ۴۰ ـ ۳۱ بود اظهار داشت: در این رتبهبندی، معیارهای کلی در ارزیابی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در۶ حوزه شامل آموزش (با تاثیر ۳۰ درصد)، پژوهش (با تاثیر ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با تاثیر ۲۰ درصد)، بینالمللیسازی (با تاثیر ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با تاثیر ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات (با تاثیر پنج درصد) صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: این دانشگاه طی سال گذشته در بین دانشگاه های جهان اسلام رتبه ۳۰۰ و در کشور رتبه ۳۱ را کسب کرده و دکتر محسن عادلی عضو هیات علمی این دانشگاه برای هفت سال متوالی در لیست سرآمدان علمی کشور قرار گرفته است.
کرم پور افزود: همچنین فهرست پژوهشگران و محققان پُراستناد یک درصد دنیا ویژه مهرماه ۱۴۰۱، استخراج شده از پایگاه شاخصهای اساسی علم (ESI) متعلق به شرکت کالریویت آنالیتیک (WOS)، توسط موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) مورد تحلیل و پایش قرار گرفت.
وی اظهار داشت: براساس این تحلیل و پایش، تعداد ۸۴۰ پژوهشگر و محقق با وابستگی سازمانی جمهوری اسلامی ایران، در حوزههای مختلف موضوعی، شناسایی شدند که محسن ایزدی، عضو هیات علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، در فهرست پژوهشگران پُراستناد یک درصد دنیا (WOS_ ESI)، قرار گرفت.
وی افزود: از تعداد ۲۲۸ دانشمند پُراستناد انتخاب شده، محسن ایزدی از دانشگاه لرستان، در حوزه موضوعی مهندسی، رتبه ۱۰۸ را با تعداد ۲ هزار و ۷۶۹ استناد، کسب کرده است.
گفتنی است همچنین براساس گزارش سالیانه منتشر شده از طرف الزویر در سال ۲۰۲۲ که با همکاری پایگاه استنادی اسکوپوس و دانشگاه استنفورد بر مبنای شاخصهای استنادی از جمله تعداد مقالات تالیفی، ارجاعات، استنادها، H-index و سایر شاخصهای علمی انجام شده است،۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند که دانشگاه لرستان نسبت به سال گذشته در این زمینه، رشد داشته است.
محسن ایزدی از گروه مهندسی مکانیک، امیرحمزه حقیآبی از گروه علوم آب، محسن عادلی، سعید فرهادی و علیرضا غیاثوند از گروه شیمی و علی فرمانی از گروه مهندسی برق الکترونیک، ۶ عضو هیات علمی دانشگاه لرستان هستند که در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.
اکنون حدود ۹ هزار دانشجو در ۶ دانشکده دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند.