به گزارش ایرنا، جواد بلندی روز دوشنبه در جریان بازدید فرماندار تربتحیدریه از نحوه سوخترسانی طرح زمستانی این شرکت منطقهای افزود:این بازدیدها در راستای حصول اطمینان از کیفیت سوخت موجود در مخازن جایگاههای عرضه سوخت و پایش مصرفکنندگان واقعی انجام شد.
وی ادامه داد: از این میزان بازدید انجام شده، ۴۲۸ مورد مربوط به بازدید از مصرفکنندگان عمده فعال در حوزه عملیاتی بود و در نتیجه بازدیدهای میدانی پیگیری و تبدیل سوخت ۶۱ واحد صنعتی به گاز طبیعی به سرانجام رسید.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه گفت: هزار و ۹۲۱ مورد بازدید مجاری عرضه با هدف کسب اطمینان از کیفیت سوخت قابل عرضه در مجاری عرضه سوخت و در راستای احقاق حقوق شهروندی صورت گرفت.
بلندی افزود: تیمهای کنترلی و نظارتی منطقه علاوه بر بازدید کارشناسان به صورت میدانی، عملکرد منطقه را در بخشهای مختلف پایش و ارزیابی می کنند.
وی ادامه داد: همچنین از ابتدای امسال تاکنون شاهد افزایش مصرفکنندگان عمده این منطقه به تعداد ۱۵مصرف کننده جدید به چرخه سوخترسانی منطقه اضافه شد که سوخت مورد نیاز خود را از طریق نواحی این منطقه تامین میکند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه گفت: از ابتدای امسال، چهار هزار و ۶۶۸ نفر - ساعت دوره آموزشی در سطح کارکنان و دیگر عوامل و مجریان سوخترسان منطقه، برگزار شده است.
بلندی افزود: ۲ هزار و ۲۶۸ نفر-ساعت از این میزان در قالب ۱۰ دوره شامل آموزش بهداشت ایمنی و محیط زیست، سلامت اداری، اصول تغذیه و بقیه در قالب۱۲ جلسه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه آموزشی جام اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت برگزار شد.
وی برپایی دورههای آموزشی را در اولویت برنامههای این شرکت عنوان کرد و ادامه داد: این دورهها با هدف به روز رسانی، ارتقای سطح آگاهی، حفظ آمادگی کارکنان منطقه، رانندگان نفتکش، کارکنان و متصدیان مجاری عرضه سوخت مایع و گاز فشرده (CNG) در مواجهه با حوادث احتمالی در طول سال برگزار میشود.
معاون استاندر و فرماندار تربتحیدریه نیز در این دیدار گفت: با توجه به حجم زیاد کار، و به خصوص سوخت رسانی به مناطق صعبالعبور روستایی، کار کارکنان این شرکت قابل ستایش است.
علیاکبر کیپور همچنین با اشاره به حمله سایبری آبان پارسال به سامانه هوشمند سوخت سراسر کشور افزود: شرکت نفت منطقهای تربتحیدریه نخستین شرکت منطقهای نفت در کشور بود که با تلاش کارشناسان فنی خود اختلال در سامانه های جایگاه های عرضه سوخت را برطرف کرد و بر حمله سایبری دشمن فایق آمد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی نفت ایران است که دارای چهار ناحیه تابعه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربتحیدریه، مهولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیلآباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان با ظرفیت ذخیرهسازی حدود ۲۳۰ میلیون لیتر است.
انبار منطقه نفتی تربتحیدریه که به خط لوله سراسری نفت ایران متصل است سوخترسانی به جنوب خراسان رضوی و تامین قسمتی از نیاز مصرفی سوخت استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان را نیز عهدهدار است ضمن این که یکی از مبادی هشت گانه صادرات فرآوردههای نفتی کشور است.
عملیات سالیانه منطقه تربت حیدریه توزیع حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون لیتر انواع سوختهای مایع بنزین موتور، نفت گاز، نفت سفید و نفت کوره و افزون بر ۹۶ میلیون متر مکعب گاز فشرده (CNG) است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.