به گزارش ایرنا، مهران فاطمی روز سهشنبه در جلسه شورای اداری استان یزد با تبریک هفته بسیج افزود: دولت سیزدهم با شعار ایران قوی - دولت مردمی شروع بکار کرد و زیست بوم ابن دولت بر نوکری مردم است لذا مدیران و کارشناسان ادارات باید با این زیست بوم خود را هماهنگ کنند.
وی گفت: سفرهای شهرستانی و حضور محله های مختلف و مساجد از انتظاراتی است که باید مسئولان نسبت به انجام آنها اهتمام ویژه داشته باشند و با حضور در جمع شهروندان به مطالبات آنان پاسخ دهند و مشاهده کنند که محصول تصمیمیات آنان چه تاثیری بر زندگی مردم دارد.
استاندار یزد اظهار داشت: در تمام ادارات دولتی دستیار مردمی با هماهنگی دستیار مردمی استاندار و همچنین مشاور جوان با هماهنگی مشاور جوان استاندار منصوب می شود که سیاست های مردمی سازی و جوان سازی مدیریت ها را اجرایی خواهد کرد.
اگر مسئله ای قابل حل است چرا در مراجعه مردم به ادارات حل نمی شود؟ و اگر قابل حل نیست چرا با یک تماس استاندار این مشکل رفع می شود؟ این موضوع یعنی یک جای کار مشکلی دارد و باید این روند اصلاح شود.فاطمی ادامه داد: انجام برخی از امور مردم در ادارات گاهی تا یک سال و نیم طول می کشد و مردم ناراضی هستند، روزهای یکشنبه در پاسخگویی به مراجعات شهروندان برخی از مشکلات با یک تماس حل می شود، اگر مسئله ای قابل حل است چرا در مراجعه مردم به ادارات حل نمی شود؟ و اگر قابل حل نیست چرا با یک تماس استاندار این مشکل رفع می شود؟ این موضوع یعنی یک جای کار مشکلی دارد و باید این روند اصلاح شود.
استاندار یزد همچنین اظهار داشت: مدیران روی فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در مورد بسیج تامل کنند، نگاه ما به بسیج باید در تراز آنچه که در منویات امام راحل و رهبری است، باشد زیرا دولت مردمی در بسیج مردمی تبلور یافته است.
وی همچنین در خصوص برنامه راهبردی ارائه شده از سوی سپاه الغدیر گفت: تشکل بسیج مردمی ترین تشکل است و لذا برنامه های راهبردی سپاه برنامه های استان است و همه دستگاه ها موظف هستند درراستای اجرای این برنامه همکاری کنند و پایگاه های بسیج باید به محل حضور نخبگان با سلایق مختلف و در چارچوب نظام مقدس اسلامی تبدیل شود.
استاندار یزد ابراز داشت: برخی دستگاه ها هنوز اطلاعات مورد نیاز را در سامانه نظارت مردمی (نماد) وارد نکرده اند که باید در اسرع وقت در این زمینه اقدام کنند.
همچنین فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در این جلسه گفت: حضور بسیجیان در گروه های مردم پایه، امیدآفرینی و تمدن سازی در برنامه راهبردی سپاه الغدیر تدوین شده و اجرایی خواهد شد.
سردار حسین زارع کمالی افزود: بسیج از بدو تاسیس تا کنون ثایت کرده که در هرکجا نیاز به حضور و کمک است، تهدید را به فرصت تبدیل می کند و بویژه در کرونا، سیل و کمک های مردمی نقش مهمی ایفا کرده است و هم اگنون قرارگاه تحقق بسیج میلیونی با تمرکز بر هشت میلیون جوان پایکار نظام و انقلاب اجرایی می شود.
وی ادامه داد: بیش از ۲۰۰ پایگه مقاومت استان از درجه الف به ویژه و ۱۰۰ پایگاه نیز از درجه ب به الف ارتقا یافته است و بیش از ۳ هزار شجره طیبه صالحین در استان فعال شده است، همچنین برای حل مشکلات جامعه که با آن دست به گریبان هستیم این حلقه های صالحین می توانند کمک کند و ۱۱۷ پایگاه قرآنی نیز انجام وظیفه می کند که بیش از ۱۶۰۰ قرآن آموز و حافظ قرآن را آموزش داده اند.
همچنین نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: بیانیه گام دوم انقلاب هفت راهبرد اساسی دارد و اگر در ابتدای هر جلسه بخشی این بیانیه بازگو شود، ثمرات بسیار زیادی دارد و چراغ راه ما خواهد شد.
محمدرضا دشتی اردکانی ادامه داد: هر کجا کشور به مشکل برخورد کرده است، در ابتدا به بسیج مراجعه شد و با اجرای گام دوم انقلاب و مشارکت نیروی مردمی بسیج بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است.