تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶

تهران – ایرنا – رفت و آمد همه قطارهای راه آهن اتریش از نیمه شب دوشنبه با اعتصاب ۲۴ ساعته نزدیک به یک میلیون کارگر این شرکت بر سر دستمزد، در نزدیک به هشت هزار مسیر ارتباطی متوقف می شود.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ این اعتصاب، حمل و نقل ریلی اتریش را در همه سطح ها از همگانی تا خدمات منطقه ای، قطارهای شبانه مسافت های طولانی و قطارهای باربری، مختل کرده است.

رئیس شبکه راه آهن اتریش وعده داده است که خدمات ترابری راه آهن از روز سه شنبه کم و بیش به حال عادی برخواهد برگشت. اتریش که میان هشت کشور شامل ایتالیا، آلمان، سوئیس، مجارستان و جمهوری چک قرار دارد، مرکز مهمی برای سفرهای ریلی اروپایی به شمار می رود.

اتحادیه اصلی کارگران راه آهن خواستار افزایش دستمزد ماهانه به میزان ۴۰۰ یورو (۴۱۷ دلار) برای ۵۰ هزار شاغل در این بخش شده است. اما پیشنهاد شرکت راه آهن، افزایش ۲۰۸ یورویی دستمزد به همراه یک پرداخت ۱۰۰۰ یورویی است.

این اتحادیه این اعتصاب را هشداری پس از ناموفق ماندن پنجمین دور مذاکرات در روز یکشنبه خواند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، کارگران خطوط راه آهن کشور اتریش روز یکشنبه اعلام کرده بودند که در اعتراض به وضعیت معیشت خود، روز دوشنبه اعتصاب خواهند کرد.

در روزهای گذشته بیشتر کشورهای اروپایی شاهد اعتراض و تحصن شهروندانشان به خاطر بروز مشکلات معیشتی بوده‌اند. کارگران راه‌آهن اتریش اعلام کردند که روز دوشنبه دست از کار خواهند کشید تا دولت به وضعیت معیشتی آنها رسیدگی کند.

از هم اکنون خبر اعتصاب کارگران راه‌ آهن در اتریش موجب تعطیلی قطارها و اختلال در حمل و نقل شهری در این کشور شده است.

مردم دوبلین پایتخت ایرلند روز شنبه با برگزاری تظاهراتی گسترده در خیابان‌های این شهر، از دولت خواستار رسیدگی به وضعیت زندگانی شهروندان شدند. معترضان ایرلندی از دولت خواستند تا به بحران مسکن و بی خانمانی در این کشور رسیدگی کند. بسیاری از سیاستمداران احزاب راست‌گرا معتقدند وضعیت بد معیشتی در این کشور به افزایش مهاجران ارتباط دارد.

به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا، تارنمای اداره آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) اعلام کرد که تعداد متقاضیان پناهجویی در اتحادیه اروپا ۱۷ درصد افزایش یافته به گونه ای که در ماه اوت ۲۰۲۲ ( مرداد - شهریور ) تعداد ۷۷ هزار و ۵۹۵ تقاضای پناهجویی به کشورهای عضو اتحادیه ثبت شد که در مقایسه با ماه مشابه سابق قبل افزایشی ۱۷ درصدی را نشان می‌دهد.

این گزارش حاکی است که آوارگان سوری در ماه اوت بیشترین تقاضای پناهجویی را ارائه کرده‌اند و یازده هزار و ۸۶۰ مورد تقاضای پناهندگی را به کشورهای عضو اتحادیه اروپا دادند.

پس از آن، به ترتیب افغان‌ها، هندی‌ها، ترکیه‌ای‌ها و ونزوئلایی‌ها در رده‌های بعدی قرار دارند.

جنگ در اوکراین نیز باعث شد که تقاضای پناهندگی مردم این کشور در اتحادیه اروپا در ماه مارس به ۱۲ هزار و ۸۹۰ مورد برسد اما در ماه‌های بعد این رقم کاهش یافت و در ماه اوت به ۹۱۵ فقره رسید.

از ابتدای سال ۲۰۲۲ تاکنون آلمان در ماه‌های مختلف بیشترین تقاضای پناهندگی را دریافت کرده است. این کشور در ماه اوت امسال ۱۶ هزار و ۹۵۰ فقره درخواست پناهندگی دریافت کرد. پس از آن اتریش، فرانسه، اسپانیا و ایتالیا در رده‌های بعدی قرار دارند.

اداره آمار کمیسیون اروپا در بخش دیگری از گزارش خود اعلام کرد که در ماه اوت امسال چهار هزار و ۴۶۰ کودک بدون همراه برای اولین بار در یکی از اعضای اتحادیه اروپا تقاضای پناهندگی کردند.

این آمار در مقایسه با ماه ژوئیه افزایشی ۳۲ درصدی را نشان می‌دهد. اغلب پناهجویان بدون همراه از کشورهای افغانستان، سوریه، سومالی، اریتره و پاکستان بودند.

اتریش، آلمان و هلند کشورهایی هستند که در ماه اوت ۲۰۲۲ پذیرای بیشترین پناهجویان بدون همراه بودند.