به گزارش ايرنا، رييس پليس شهر مرزي اتريش ''اشتيريان'' واقع در استان گراتز نيز تاكيد كرد كه مرز هاي كشورش به شدت تحت كنترل پليس و ارتش قرار گرفته است و تاكنون موردي در خصوص ورود غير قانوني پناهجويي به اتريش گزارش نشده است .
وي افزود احتمال مي رود كه بعد از ثبت نام پناهجويان در اسلووني آنها از مسير ديگري به سمت ايتاليا حركت كنند چرا كه تمامي مرز هاي بالكان به سمت اتريش بسته شده است.
به گفته اين مقام پليس , طبق توافقي كه بين وين - ليوبليانا به امضاء رسيده است مرزهاي هر دو كشور تا ماه مي بسته است. هرچند اين بسته بودن مرز ها منجر به ترافيك شديد در راه هاي جاده اي منتهي به هر دو طرف شده است.
پيشتر دولت اتريش با اجراي قانوني جديد، تعداد پناهجوياني را كه روزانه مي توانند به اين كشور وارد و ثبت نام شوند، محدود كرده بود.
بر اساس محدوديت هاي تازه، روزانه به درخواست پناهندگي حداكثر80 نفر در مرز جنوبي اتريش رسيدگي مي شود.
اين اقدام اتريش با مخالفت هايي در اروپا روبه رو شده و كميسر اتحاديه اروپا در امور مهاجران نيز آن را 'ناهماهنگ' با قوانين اين اتحاديه توصيف كرده است.
وزير دفاع اتريش نيز در پاسخ به انتقاد هاي وارد شده از طرف اتحاديه اروپا به كشورش تاكيد كرده بود كه با توجه به بي تدبيري اتحاديه اروپا براي كنترل مرزهاي خارجي و عدم هرگونه ساماندهي نيروهاي خود براي جلوگيري از ورود پناهجويان, اتريش و اسلووني تصميم گرفتند كه طي يك برنامه وطرح موسوم به ''فرانتكست'' ساختارهاي لازم را براي بسته بودن مرز ها و اجراي بازگرداندن پناهندگان، فراهم كنند.
شبك**441**1983**1917
وين- ايرنا- مقامات اسلووني امروز اعلام كردند با وجود انتقاد هاي آلمان و اتحاديه اروپا نسبت به بسته شدن مرزهاي اسلووني با اتريش , مرزهاي اين كشور كماكان بسته خواهد بود و از اول ماه مارس سال جاري نيز به هيچ پناهجويي اجازه ورود به خاك اتريش داده نشده است.