به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سنندج اظهار داشت: در حال حاضر براساس آمارهای موجود یک سوم از زندانیان استان درگیر مسائل مربوط به اعتیاد از توزیع کننده تا مصرف کننده هستند، لذا در این زمینه باید جدیتر ورود کنیم.
وی افزود: در حوزه آسیبهای اجتماعی بویژه معضل اعتیاد بیشتر از اینکه نیاز به تحلیل داشته باشیم نیازمند ارائه راهکارهای عملی هستیم چرا در موارد مختلف تحلیلگر زیاد داریم اما راهکار دهنده اندک، هرچند تحلیلهای آماری ضروری است اما راهکارها ضروری تراست و ما باید به این سمت و سو حرکت کنیم.
نماینده ولی فقیه در کردستان در ادامه به فضای عمومی کشور و اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر اشاره کرد و گفت: دشمن و گروه های معاند با این حرکات و تحریک مردم بویژه جوانان و نوجوانان تلاش می کنند آرامش و امنیت جامعه را بر هم بزنند و به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.
وی یادآور شد: امنیت حاکم بر استان و کشور به گونه ای نیست که با حرکات نسنجیده عدهای ناآگاه از بین بروند بلکه آنان تنها نتیجه ای که از این تلاشها بدست میآورند سلب آسایش مردم است و ما فقط از این جهت نگران هستیم که آرامش مردم از بین برود.
حجت الاسلام پورذهبی اظهار داشت: در حال حاضر چند مساله لازم و ضروری است که از جمله آنها این است که در مسیر کار خالصانه و مخلصانه از دایره اخلاق عدول نکنیم، امید و نشاط را در کارهایمان نهادینه کرده و در برابر کم لطفیها، اذیت خودیها و تهدیدهای دشمنان صبور، شکیبا و با وقار و مقاوم باشیم.
وی با بیان اینکه همچنین باید خشم و نفرت دیگران را با انسانیت و محبت پاسخ دهیم گفت: بیشک اگر صبور بوده و در برابر دشمن از خود ضعف نشان ندهیم در آینده ای نزدیک دوران نامرادیها و وضعیت غیرمطلوب هم به پایان می رسد و ملت به جریان عادی زندگی بر می گردند.
راهکار و درمان اعتیاد، فرهنگی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: اعتیاد یک معضل اجتماعی است اما راهکار و درمان آن فرهنگی است و هر چقدر ما بتوانیم کارهای فرهنگی فاخر و خروجی محور را در استان گسترس دهیم به پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیبهای اجتماعی کمک کردهایم.
علی اصغر دریایی با تاکید بر اینکه در این زمینه باید آحاد جامعه احساس مسوولیت کنند و فقط نهادها، مسوولان و ارگان های زیربط پای کار نباشند، گفت: اعتیاد و پیشگیری از آن باید به یک مساله همگانی و عمومی تبدیل شود چرا که امروز دشمنان ما در صدد آسیب زدن به نظام و جمهوری اسلامی بویژه جوانان و نوجوانان هستند که با القای ناامیدی و تضعیف روحیه شادابی، آنان را به سمت آسیبهای اجتماعی سوق می دهد.
وی اضافه کرد: زبان هنر و ابزار هنر بهترین وسیله در کاهش آسیبهای اجتماعی بویژه اعتیاد برای ردههای سنی جوانان، نوجوانان و دانش آموزان است و این مساله نیازمند آن است که زیرساختهای آموزش برای آنان فراهم شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یادآور شد: امسال برای اولین بار در راستای تحقق عدالت آموزشی، طرح هنر رایگان در ۵۲ رشته در استان اجرا شد که این مساله میتواند در ایجاد اشتغال و در نتیجه کاهش آسیبهای اجتماعی تاثیرگذار باشد، ضمن اینکه با همین زبان هنر اقدامات محوری زیادی را در قالب فعالیتهای فرهنگی و هنری با شعار نه به اعتیاد انجام داده ایم.