كبري محمدي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي ايرنا با بيان اين كه هلال احمر در «طرح پيمان» آموزش هاي پيشگيري از اعتياد را آموزش مي دهد، اظهار داشت: اين طرح با هدف تاثير گذاري و فرهنگ سازي در باره پيشگيري از مصرف دخانيات جوانان هلال احمر با اجراي برنامههايي چون تشكيل رنجيره هاي انساني، برگزاري كارگاه هاي آموزشي و توزيع اقلام فرهنگي با رويكرد پيشگيرانه و با «شعار نه به اعتياد» و برگزاري مسابقات فرهنگي و ورزشي با رويكرد نشاط اجتماعي مي شود.
وي با بيان اين كه در سال گذشته آموزش هاي مجازي به صورت غير مجازي و از لوح فشرده بود، افزود: بزودي نرم افزار پيمان با محتواي آموزش هاي پيشگيري از اعتياد رونمايي مي شود.
محمدي اضافه كرد: در اين نرم افزار انواع مواد مخدر، باورهاي غلط در اين در باره اين مواد، مهارت هاي فردي، توانايي نه گفتن به نوجوانان و جوانان آموزش داده مي شود و در پايان با اخذ امتحاني افراد موفق به كسب گواهينامه طلايي، نقره اي و برنزي مي شوند.
كبري محمدي با اشاره به اينكه سرگروه هاي طرح ملي پيمان با آموزش هاي متعدد در زمينه كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي بويژه اعتياد، مديريت و رهبري برنامه هاي اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر را بر عهده دارند، افزود: اين داوطبان نسبت به حساس سازي جامعه مخاطب بويژه جوانان و نوجوانان اقدامات لازم را انجام مي دهند.
وي آموزش را مهمترين اقدام عملي براي پيشگيري از گرايش به مواد دخاني و مخدر دانست و افزود: در اين طرح آموزشهاي لازم به يك هزار مربي در راستاي شناسايي افراد معتاد و مواد مخدر ارائه ميشود و اين افراد، آموزشهاي خود را به 50 نفر ديگر انتقال دهند.
محمدي ادامه داد: طرح سراسري پيشگيري از اعتياد از تير ماه سال 93 با همكاري سازمان جوانان هلال احمر و ستاد مبارزه با مخدر با هدف افزايش خود مراقبتي و كاهش گرايش به آسيب هاي اجتماعي بويژه اعتياد در كودكان و نوجوانان و جوانان، اجتماعي كردن مساله اعتياد و تقويت رفتارهاي محافظت كننده و كاهش فاكتورهاي خطر ساز از طريق هويت بخشي و آگاه سازي جوانان اجرا مي شود.
معاون آموزش و پژوهش سازمان جوانان با اعلام اينكه امسال ستاد مبارزه با موادمخدر توجه بيشتري به سازمان هاي مردم نهاد در حوزه كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي دارد، اظهار داشت: سازمان جوانان جمعيت هلال احمر به عنوان بزرگترين سازمان مردم نهاد داوطلب بيشترين برنامه هاي را در خصوص آگاه سازي جامعه در حوزه آسيب هاي اجتماعي به عهده گرفته است.
اجتمام*3377*1724
تهران- ايرنا- معاون آموزش و پژوهش سازمان جوانان هلال احمر با اعلام ورود اين نهاد به پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي گفت: سالانه 50 هزار نفر در برنامه هاي فرهنگي و آموزشي پيشگيري از اعتياد را در هلال احمر شركت مي كنند.