علیرضا خسروپناه روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بالابردن سطح خدمات بهداشتی و درمانی و محرومیت زدایی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی دزفول قرار دارد افزود: اجرای این طرح های بهداشتی و درمانی با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلید خورده است.
وی با بیان اینکه اجرای ۹ طرح بهداشتی در دزفول آغاز شده است گفت: بیشتر این طرح ها تا پایان امسال در مناطق جنوبی تا صعب العبور احمدفداله اجرا می شوند و با تکمیل آنها خدمات گسترده ای در زمینه بهداشت و درمان در راستای محرومیت زدایی ارایه خواهند کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به جذب ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار در گام نخست برای اجرای این طرح ها اظهار داشت: سه طرح مهم بهداشتی در راستای محرومیت زدایی در سه منطقه حاشیه شهرستان دزفول اجرا شده که شامل مرکز جامع سلامت روستای خیبر، سردشت و شهیون هستند.
خسروپناه به احداث و تحویل ساختمانی توسط بنیاد خیریه علوی در روستای خیبر به این دانشگاه اشاره کرد و گفت: با گذشت ۲ سال از زمان واگذاری آن این ساختمان بهره برداری نشده بود که با تلاش انجام شده مرکز جامع سلامت طی سه ماه در این ساختمان راه اندازی شده و خدمات رادیولوژی، آزمایشگاه ، دندانپزشکی، مامایی و پزشکی ارایه می کند ضمن اینکه مرکز جامع سلامت طی روزهای آینده در شهیون افتتاح می شود و تا پایان سال نیز مرکز جامع سلامت سردشت راه اندازی خواهد شد.
ساخت مرکز درمانی در شهر امام
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در ادامه با اشاره به طراحی احداث یک مرکز درمانی در شهر امام دزفول گفت: قرار است با توجه به ضرورت منطقه خدمات اورژانس درمانی در این مرکز ارایه شود.
خسروپناه با بیان اینکه این مرکز تا پایان امسال کلنگ زنی خواهد شد افزود: این مرکز به دستگاه سی تی اسکن، رادیولوژی، سونوگرافی مجهز شده و درمانگاه تخصصی و طب اورژانس نیز در این مرکز مستقر خواهد شد.
وی ادامه داد: با پیگیری انجام شده با ساخت درمانگاه تامین اجتماعی در شهر صفی آباد دزفول نیز موافقت شده و مجموعه مدیریت شهری باید پیگیر این موضوع باشد.
مجتمع سوختگی دزفول راه اندازی می شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت:ساختمانی با یکهزار و ۷۰۰ مترمربع زیربنا در طبقه فوقانی اورژانس دزفول وجود دارد که با تجهیز آن به امکاناتی چون ۲ اتاق عمل، اورژانس سوختگی، چهار تخت آی سی یو، ۱۰ تخت بستری و سه تخت اورژانس سوختگی به مجتمع سوختگی تبدیل می شود.
خسروپناه با بیان اینکه در استان خوزستان فقط اهواز دارای یک بیمارستان سوختگی است افزود: به منظور تامین نیاز منطقه در زمینه سوختگی یک فوق تخصص ترمیم و سوختگی به دانشگاه علوم پزشکی دزفول اختصاص داده شده که با راه اندازی این بخش یکی از خدمات مورد نیاز منطقه طی سه ماه آینده ارایه خواهد شد.
وی به دیگر اقدامات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی دزفول طی امسال اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیماران دارای مشکل سنگ در مجاری صفراوی برای دریافت خدمات "ای آر سی پی" ناچار به اعزام به اهواز هستند که با بکارگیری یک پزشک فوق تخصص و تامین حدود ۱۵۰ میلیارد ریال برای تامین تجهیزات این بخش تا ماه آینده در دزفول راه اندازی خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در ادامه اظهار داشت: به منظور بکارگیری دستگاه "سی تی اسکن ۱۲۸ اسلاید" با توانایی سیتی آنژیو از طریق وزارت بهداشت ، درمان و آموزش و سازمان برنامه و بودجه پیگیری لازم انجام شده و موافقت لازم کسب شده است که با تامین اعتبار به زودی این دستگاه در شمال خوزستان راه اندازی شود.
خسروپناه به اختصاص یک فوق تخصص گوارش و دریافت مجوز آندوکولونوسکوپی از وزارت بهداشت نیز اشاره کرد و افزود:این بخش در درمانگاه افشار و به صورت دولتی راه اندازی می شود تا شهروندان از خدمات درمانی دولتی بهره مند شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به اختصاص چهار فوق تخصص از جمله فوق تخصص جراحی اطفال و فوق تخصصی کلیه به بخش درمان دزفول اشاره کرد و گفت: این پزشکان فوق تخصص طی یک ماه اخیر مشغول به کار می شوند و خدمات جدیدی در حوزه درمان در این شهرستان ارایه خواهد شد.
وی افزود: شورای گسترش وزارت بهداشت با جذب دانشجوی متخصص اطفال در دزفول موافقت کرده و از سال آینده باید دانشجوی تخصصی اطفال تربیت کنیم که شاهد ارایه خدمات گسترده تری در این حوزه خواهیم بود.
خسروپناه در خصوص جدا شدن شهرستان های شوش و گتوند از حوزه فعالیت دانشگاه علوم پزشکی دزفول در سال ۹۹ گفت: سال ۱۳۹۹ بخش بهداشت و درمان شهرستان شوش از دانشگاه علوم پزشکی دزفول منفک شد ولی بودجه سال ۱۴۰۰ این شهرستان در اعتبارات بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول لحاظ شده بود با این حال حقوق پرسنل بهداشت و درمان شهرستان شوش پرداخت گردید.
وی افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی دزفول به یکی از پیمانکاران شوش بابت پیمانکاری در سال ۱۴۰۱ رقمی معادل ۶۵ میلیارد ریال پرداخت کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول تفکیک بخش بهداشت و درمان شهرستان های گتوند و شوش از دانشگاه علوم پزشکی دزفول را غیرعلمی و صرفا سیاسی خواند و گفت: قبل از این اقدام، سطح خدمات گسترده تری در بخش بهداشت و درمان در این شهرستان ها ارایه می شد و تجهیزات بهداشتی و پزشکی زیادی به شوش و گتوند اختصاص می یافت.
خسروپناه در خصوص برخورد نامناسب خدمه و پرسنل زایشگاه حضرت زینب (س) با بیماران و مراجعه کنندگان گفت: تعداد مراجعه به این زایشگاه بسیار بالا است ضمن اینکه تعداد قابل توجهی از مراجعه کنندگان از استان ایلام و شهرستان های شوشتر، شوش و اندیمشک هستند ولی با وجود فشار بالای کار پرسنل حق برخورد نامناسب با مراجعه کنندگان را ندارند.