به گزارش ایرنا، علی شهریارپور روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: پرداخت کمکهای غیر نقدی از طریق بنیاد برکت، ستاد اجرای فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد مستضفعان نیز برای اجرای این طرح در دستور کار قرار دارد.
وی با تاکید بر توجه ویژه آموزش و پرورش در راستای عدالت آموزشی افزود: اختصاص اعتبار به آموزش و پرورش هزینه نیست و سرمایهگذاری است و به عنوان یکی از شاخصهای توسعه هر استان و منطقه است.
شهریارپور با اشاره به اینکه اعتبارات استانی امسال در استان حدود یکهزار میلیارد تومان بود، گفت: ۱۶۲ میلیارد تومان از این میزان به آموزش وپرورش اختصاص داده شد که این امر جایگاه و اهمیت آموزش و پرورش را نشان میدهد.
شهریارپور در ادامه افزود: در سفر رییس جمهور به استان نیز مصوبات خوبی برای آموزش و پرورش استان تصویب شد که حذف مدارس کانکسی و جایگزین کردن مدارس استاندارد و نوسازی و تجهیز مدارس استان در اولویت قرار دارد و برای اجرای این طرحها حجم بالای اعتبارات نیاز است.
وی اختصاص اعتبارات دیگر از جمله محرومیت زدایی و سایر اعتبارات برای رفع مشکلات آموزش و پرورش استان را یادآور شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه فلسفه آموزش و پرورش تبیین اقدامات جهادی است، گفت: رسالت معلمان تربیت نسل با هویت ملی، تمدن نوین اسلامی است.
وی به جایگاه آموزش و پرورش استان در مقایسه با سایر استانها اشاره کرد و گفت: فعالیتهای نظام تعلیم و تربیت استان در سطح بالا در نظام آموزشی کشور قرار دارد و در زمینه شاخصهای آموزشی، علمی، ورزشی، پژوهشی جز ردههای برتر کشور قرار دارد.
شهریارپور اظهارداشت: در چهارمحال و بختیاری به نظام تعلیم و تربیت توجه ویژه شده و در سالهای گذشته قبل از تهیه سند تحول بنیادین در وزارت آموزش و پرورش سند تحول آموزش و پرورش استان متناسب با شرایط استان تهیه شده است و این سند به عنوان اسناد بالادستی برای تصمیم گیری نظام آموزشی استان در نظر گرفته شده است.
ارتقاء سواد رسانه در مدارس ضروری است
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اهمیت تقویت و ارتقاء سواد رسانه در مدارس استان و بین دانشآموزان افزود: هم اکنون ۹۰۰ نفر از دانشآموزان استان به عنوان سفیران رسانه آموزش دیدند و هماکنون در راستای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و شبههزدایی به صورت شبکهای فعالیت دارند.
غلامعلی خدیبی افزود: سفیران رسانه به دنبال جریان سازی خلاقانه، تولید محتواهای مطلوب و خلاقیتهای فرهنگی و هنری در بین دانشآموزان و خانوادهها هستند.
وی به فعال شدن شبکه اطلاع رسانی شاد در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۲۰۰ هزار نفر از دانشآموزان استان عضو این شبکه هستند.
به گفته وی، در استان حدود ۴۰۰ نفر روحانی در قالب طرح امین در ۵۰۰ مدرسه استان فعالیت دارند و جمعیت ۱۰۰ هزار دانشآموز استان را آموزش میدهند.
دبیر قرارگاه جهادی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به فعال شدن این قرارگاه از اسفندماه سال گذشته در استان افزود: تاکنون ۲۸گروه جهادی در سطح استان برای آموزش و رفع محرومیتهای آموزشی و برقراری عدالت آموزشی با اولویت مناطق محروم و دور افتاده و کمک به آموزش دانشآموزان بیبضاعت و محروم تشکیل شده است.
احسان طاهری اظهارداشت:برای برگزاری کلاسهای درس حضوری در مناطق محروم استان در تابستان امسال ۱۱۶ معلم جهادی فعالیت داشتند که در هر منطقه ۱۰ جلسه کلاس ۲ ساعته خارج از ساعت ادارای مدارس برای دانشآموزانی که به دلیل نبود امکانات و تجهیزات الکترونیکی از کلاس درس بازمانده بودند، برگزار کردند.
وی از توزیع بستههای آموزشی و کمک درسی به ارزش ۱۹ میلیارد ریال خبر داد و گفت: گروههای جهادی برای ادامه دادن فعالیتهای آموزشی در مناطق محروم استان نیاز به حمایت ویژه دارند که ارائه خدمات به دانشآموزان این مناطق مستمر ادامه داشته باشد.
به گزارش ایرنا، هماکنون نیمی از مدارس استان ناایمن است که ۱۲ درصد این مدارس نیازمند تخریب و بازسازی و ۳۸ درصد نیازمند مقاومسازی است.