به گزارش خبرنگار ایرنا، سید احمد عبودتیان روز یکشنبه در آیین بزرگداشت شهید احمد صالحی از شهدای مدافع امنیت که در مسجد امام علی (ع) دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج برگزار شد، افزود: ما فرزندان این کشور را که از گوشی همراه، سینما، تلویزیون و داخل شهر فرهنگ می پذیرند را رها کرده ایم و حتی بعضی از متون درسی بچه ها را از توحید دور می کند.
وی با بیان اینکه متولیان فرهنگ و فرهنگ ساز کشور بایستی با جدیت در تغییر ساختار فرهنگی کشور ورود کنند، اظهار داشت: حتی بعضی از سلبریتی ها باید تغییر کنند، فتنه و جَوّ افراد عوض نمی شود که این کار ما است و آغاز معکوس شدن معادله ای تلخ و کاری سخت است.
عبودتیان در ادامه به شهید احمد صالحی اشاره کرد و گفت: در مجلس بزرگداشت مقام انسان در تراز انقلاب اسلامی حضور پیدا کرده ایم، انسانی که یکی از آن ها احمد صالحی است که اکنون در کنار قاسم سلیمانی، آرمان و روح الله عزیز و شهدای گمنام حضور دارد.
وی با بیان اینکه این شهید ۲۹ ساله به گفته دوستان و خانواده اش همواره انتظار شهادت را می کشید، افزود: شهید به سبکی زندگی می کند که کلیدواژه هایش ذهن فرد را مشغول می کند و خصوصیات انسان تراز انقلاب اسلامی است در مقابل انسان تمدن غرب که مولود آن سبک زندگی است.
عبودتیان اظهار داشت: یکی از اولین خصوصیات این شهید و دیگر شهدا گمنام بودن بود در حالیکه بیشتر افراد و سلبریتی ها به دنبال بیشتر دیده شدن و به دنبال یک تریبون برای بیشتر تحسین شدن هستند.
وی افزود: این شهدا ابناء آلاخرت و بی قرار هستند و برعکس خیلی ها به دنبال راحت طلبی نیستند به طوریکه این شهید خودش داوطلبانه و عاشقانه پس از شهادت رفیقش به سمت سیستان و بلوچستان می رود که می داند خطرات زیاد است.
دبیرکل جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با بیان اینکه شهادت الگوی دیگری از حیات است، تصریح کرد: انسان های ذیل تربیت امام و انقلاب اسلامی چنین انسان هایی هستند، جهادی هستند و سرگرمی اش کارهای جهادی است.
وی گفت: این شهدا اطمینان از طی مسیر داشته اند و انسان های انقلاب اسلامی نسبت به آینده خودشان مطمئن هستند و افرادی هستند که به قدری با این مکتب آمیخته اند که انتهای مسیر را می دانند.
عبودتیان با تاکید بر اینکه اکنون دوره جدیدی از حیات احمد صالحی آغاز شده، افزود: کسانی که اغتشاش می کنند حسابشان جدا است حتی بعضی از سلبریتی ها دلیل حمایتشان از این جریان و تشویق مردم به حضور در چنین برنامه هایی را تمام شدن کار جمهوری اسلامی گفته اند و گفته اند که این کارها را کرده اند تا در حکومت بعدی جایگاهی داشته باشند.
وی اظهار داشت: بعد از ۱۰ سال از انقلاب اسلامی مردم تغییر حرکت عمومی را به سمت پیشرفت آغاز کردند و به یک رویکرد جهادی و بسیجی و دینی روی کردند و دشمن این رویکرد را می بیند فارغ از اینکه کجا کار کرده ایم و کجا کارآمدتر شده ایم.
وی گفت: دشمنان حرکت حاکمیت و اصلاح امور را هم می بینند تا آنجا که تا سال های آینده اتفاقاتی در حوزه های مسکن اقتصاد و رفاه خواهد افتاد.
دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی دولت با بیان اینکه دشمنان از سر عجزشان هست که مردم را از خانه ها بیرون می کشانند بعد می گذارند سر ضعف نظام، اظهار داشت: منطق انقلاب اسلامی است که گفت به اسیران جنگی تعرض نکنید و زمانی که صدام شهرها را زد ولی امام (ره) گفتند ما نزنیم که اگر زده بودیم امروز در خانه های مردم نجف و کوفه به روی ما باز نبود.
عبودتیان گفت: شهید احمد صالحی تبعیت و غیرت نسبت به ولی فقیه را اینگونه نشان داد و شروع نقطه تغییر با شهادت این ها شروع می شود و شهادت این ها به ما طریق را نشان می دهد.
شهید صالحی در وصیت نامه اش خطاب به مردم گفت که ای مردم مطیع و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای باشید، ادامه دهنده راه شهدا باشید و از حکومت جمهوری اسلامی دفاع کنید، نگذارید خون شهدا پایمال شود.
در بخش دیگری از وصیت نامه شهید صالحی بیان شده است: خواهران محترم،حجاب و عفاف را رعایت کنید، به هیچ عنوان از کسانی که با نظام و رهبری دشمنی کنند، نمیگذرم.فردا باید پاسخگوی اعمالتان باشید.
همچنین در وصیت نامه شهید صالحی خطاب به مسئولان نیز آمده است که ای مسوولان از مسوولیت سوءاستفاده نکنید،کمکاری هم خیانت است.
شهید احمد صالحی نهم آذرماه جاری حین ماموریت تعقیب وگریز و مقابله با یک تیم تروریستی تکفیری که قصد برهم زدن امنیت کشور را داشت در حوالی شهرستان زاهدان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
بنابراین گزارش، این جهادگر بسیجی دهه هفتادی که که عضو گروه جهادی شهید امنیت «مصطفی نوروزی» نیز بود که برای دفاع از مرزهای کشور و مقابله با اشرار، جان خویش را نثار امنیت مردم و ایران اسلامی کرد.
شهید احمد صالحی دانش آموخته دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و همچنین رییس سابق بسیج دانشجویی این مجموعه دانشگاهی بود.