به گزارش خبرنگار ایرنا ، مهدی استادیان روز چهارشنبه در مجمع خیران مدرسه ساز مازندران افزود : هم اکنون ۱۵۹طرح نیمه تمام آموزشی مازندران به تعداد ۸۰۷کلاس درس در بیش از ۱۵۶هزار متر مربع وجود دارد.
وی ادامه داد : کمبود اعتبارات برای تکمیل این طرح ها باعث شده ،قدمت اجرای برخی از این طرح ها تا ۲ دهه هم برسد .
مدیر کل نوسازی مازندران گفت :در حالی با این تعداد طرح های نیمه تمام آموزشی در استان مواجه هستیم که ۱۸ درصد مدارس استان شامل بیش از چهار هزار کلاس درس تخریبی هستند و ۱۵ درصد دیگر مدارس به تعداد بیش از سه هزار و ۳۰۰ کلاس درس نیز به مقاوم سازی نیاز دارند .
وی میزان اعتبار تخصیصی به این اداره کل برای ساخت و تجهیز مدارس مازندران را حدود چهار هزار میلیارد ریال اعلام کرد وگفت: هم اکنون یکصد مدرسه توسط خیران در این استان در حال ساخت است .
استادیان ادامه داد: مازندران از نظر مشارکت خیران مدرسه ساز در سطح کشور جزو پنج استان اول کشور محسوب می شود .
خیرین مدرسه ساز مفهوم مردمی سازی را درتعلیم تربیت معنا می کنند
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش مازندران نیز گفت: مردمی سازی به عنوان یکی از سیاست ها و شعارهای دولت سیزدهم از سوی وزارت آموزش و پرورش مورد توجه جدی قرار گرفت و این امر در مازندران نیز تسری یافته است.
حسین کمالی افزود: برای این منظور خیران مدرسه ساز از جمله مجموعه هایی هستند که مفهوم مردمی سازی را بدرستی اجرایی کرده اند .
وی ادامه داد: باوجود تلاش های صورت گرفته برای مدرسه سازی اما مازندران از نظر فضاهای آموزشی با مشکلاتی مواجه است ،به طوریکه در برخی مناطق استان با تراکم جمعیت دانش آموزی ۴۰ نفری در کلاس های درس روبرو هستیم .
سرپرست آموزش و پرورش مازندران گفت: مدارس استان ، بویژه در مناطق محروم استان با مشکلات و تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مواجه است که کمک خیران در این زمینه می تواند بسیار یاری گر باشد.
وی با اشاره به طرح و اجرای موضوع مولدسازی املاک از سوی دولت افزود: برای تبدیل املاک بلا استفاده آموزش و پرورش در مازندران از جمله بلااستفاده بودن بیش از ۲ دهه ای برخی از مدارس مقاومت هایی وجود دارد .
مازندران در سال تحصیلی جاری ۵۲۰ هزار دانش آموز دارد که توسط ۴۵ هزار معلم در چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه تحصیل می کنند.