به گزارش ایرنا، مصطفی جعفری روز چهارشنبه در همایش تخصصی تبیین شیوه نامه جدید شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در موسسات آموزش عالی و برنامه های دفتر متوسطه نظری ادارات شهرستان ها و مناطق و مدیران مدارس دوره دوم متوسطه نظری دولتی و غیردولتی استان مازندران در سالن فرودگاه نوشهر افزود: وضعیت مازندران در کنکور مناسب نیست در چند سال اخیر افت شدید داشتیم به نحوی که جذب در رشته ریاضی از رتبه پنجم به ۲۴، تجربی از ۶ به ۱۴ و رتبه هنر نیز یک پله افت کرده است.
وی ادامه داد: مازندران در حوزه های آموزش و کنکور دچار نقص و ضعف است که نیاز به جراحی آموزشی است و به این منظور این همایش براساس شیوه نامه جدید با عنوان برنامه ویژه کنکور که پایش و ارتقای کیفیت پایه دوازدهم می باشد طراحی شده است که به صورت مستمر بتوانیم ضریب ورود به دانشگاه های معتبر را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: این برنامه ها شامل شیوه نامه تشکیل کارگروه بهبود کیفیت آموزش، شیوه نامه ارزشیابی مستمر با سبک جدید با سطوح اجرای بالاتر و شیوه نامه برنامه ویژه کنکور که ابلاغ شده به شهرستان ها تا برای سال بعد وضعیت کنکور و شاخص های پایه های دوازدهم ، یازدهم و دهم را ارتقا دهیم.
معاون آموزش متوسطه نظری مازندران با اشاره به علت های زیادی موجب کاهش جذب شد، اظهارداشت: نیاز به برنامه مدون در این حوزه هستیم دانش آموزان بیشتر آموزشگاه محور هستند تا مدرسه محور در زمان حاضر بیشترین آموزشگاه ها در کشور در شهرستان ساری وجود دارد و این در حالی است که رتبه این شهرستان در کنکور بسیار پایین است.
وی ادامه داد: این وضعیت بیانگر موثر نبودن آموزشگاه است و باید در مدرسه کلاس های ویژه آموزشی برای دانش آموزان پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم برگزار شود تا در سوابق تحصیلی نیز موثر است.
جعفری برآموزش تربیت محور با معلمان تخصصی اثر بخش را موثر دانست و گفت: کیفیت بخشی ارزشیابی مستمر در سطح معلم محوری ، مدرسه محوری ، بین مدرسه ای و بین شهرستانی اجرا و پیگیری خواهد شد این شیوه نامه تاثیر بسزایی در آموزشی دانش آموزان و حتی کنکور خواهد داشت.
شیوه نامه دوم پایش و ارتقای کیفیت آموزش ویژه امتحان نهایی و کنکور است با توجه به وضعیت کاهش تمامی رتبه ها استانی در کنکور این شیوه نامه تعریف شد.
وی ادامه داد: ۲۲ مورد فعالیت تعریف شده در این شیوه نامه به صورت زمانی همراه با ارزشیابی در پایان سال اثر گذار خواهد بود.
رییس اداره آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران در این همایش افزود: برای افزایش درصد قبولی داوطلبان استان مازندران در کنکور سراسری باید قدم های موثری برداریم و اقداماتی همچون برگزاری کلاس ها و اعزام مشاورین به شهرستان ها و مناطق کتر توسعه یافته برای برقراری عدالت آموزشی د راین شیوه نامه مورد توجه ویژه است.
قاسم دراسرایی از ایجاد کانال دانش آموزان پایه دوازدهم مازندران در شاد خبر داد و اظهار داشت: قرار است یکسری کلاس های آموزشی با بهره گیری از بهترین و حرفه ای ترین دبیران استان در آن برگزار شود که تمامی دانش آموزان مازندرانی به صورت رایگان می توانند از آن استفاده کنند.
وی ادامه داد: امسال شیوه نامه طراحی برنامه ویژه کنکور تا عملیاتی تر اقدام کنیم در این نقشه راه یکسری فعالیت ها به صورت عملکردی و فرآیندی طراحی شده و شهرستان ها در این راستا گام بردارند.
وی خاطرنشان کرد: در راستای تبیین شیوه نامه شرایط و ضوابط جدید پذیرش دانشجو برای مدیران مدرسه های متوسطه دوم مازندران همایش ۲ روزه برای مدیران محور شرق استان ۲۷۰ نفر و ۲۲۰ نفر از مدیران غرب مازندران در هفدهم و هیجدهم در ساری و نوشهر برگزار شد تا مدیران با آگاهی بیشتر در اطلاع رسانی به خانواده ها گام های بهتری بردارند.
رییس اداره آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران افزود: در این همایش ها تاکید بر حضور موثر دانش آموزان در کلاس های درس به جهت تاثیر سوابق تحصیلی مورد توجه است و از مدیران خواسته شده که پی گیر این موضوع باشند.
فرماندار نوشهر در این همایش گفت: امروز یکی از دغدغه های با توجه با جنگ شناختی که دشمنان طراحی کردند و با هدف قرار دادن خانواده، جشن طلاق و ازدواج سفید و سگ را عضو خانواده کردن و الان نیز با جنگ ترکیبی در دستور کار قرار داده است.
رستم زرودی تصریح کرد: آمار منطقه در حوزه طلاق وضعیت خوبی نیست و با پاشیدن خانواده نخستین آسیب به آموزش و پرورش وارد می شود و امروز شاهد هستیم که بیشتر اغتشاشگران حدود ۹۰ درصد را دهه ۸۰ ها در منطقه تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: جامعه فرهنگی در جانفشانی پررنگ است ولی دشمنان در جنگ نرم که باید جهاد تبیین را تقویت شود و نگران هستیم از وضعیت فضای مجازی که دشمن در بین جوانان و نوجوانان ایجاد کرد و این وضعیت را برای جامعه فرهنگی دشوار تر کرد.
وی تصریح کرد: امروز اولویت آموزش باید فرهنگی باشد برای مقابله کردن هجمه های فرهنگی و رسانه ای دشمنان انجام شود.
وی از پیدا شدن پول، مواد مخدر و آتش زا در کوله های جوانان اشاره کردو گفت: برنامه ریزی شده در بازی های یارانه آموزش دادند.
وی بر ضرورت سه مدیریت، پنداری در قالب های مختلف بازی های رایانه ای و فیلم، مدیریت گفتار جامعه از زبان سلیبریتی ها و نخبه گان و تکرار پندار ارائه شده و مدیریت رفتار نیز ادامه دادند با برنامه ریزی محتوای آموزشی و معلمان برگزیده مقابله کنیم تا جامعه سالم و جوانان شادی را داشته باشیم.
در استان مازندران افزون بر ۵۰۰ هزار دانش آموز تحصیل می کنند.
نظر شما