به گزارش خبرنگار رسانه و مطبوعات ایرنا، این کتاب طی مراسمی امروز ظهر در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور پژوهشگران و جمعی از مولفان رونمایی شد.
زهرا اجاق که مسئولیت تنظیم و گردآوری مقالات این کتاب را بر عهده داشته در این مراسم گفت: مجموعه مقالات این کتاب نتیجه اندیشه پژوهشگرانی است که بیشتر آنها متخصص ارتباطات هستند. بر همین اساس مساله عالم گیر کووید ۱۹ که سلامت جسمی و روانی انسانها را تهدید کرده، از این منظر مورد کنکاش و بررسی قرار گرفته است.
مدیر مسئول نشریه مطالعات میان رشته ای در رسانه و فرهنگ افزود: این مقالات در ماه های اولیه همهگیری این بیماری تدوین شدهاند. ویژگی بارز و تمایزبخش این کتاب نسبت به موارد مشابه تاکید بر اتخاذ رویکرد ارتباطات در مطالعه پدیده همه گیری کووید-۱۹ است. امروزه حوزه های مطالعاتی نوظهوری در عرصه ارتباطات مطرح است؛ ارتباطات علم، ارتباطات سلامت، ارتباطات محیط زیست، ارتباطات ریسک، ارتباطات فریب و ... از جمله آنهاست.
به گفته اجاق نویسندگان مقالات این کتاب، ضمن ارزش و احترام قائل شدن برای تلاش فراوان کادر درمان ایران در دوره همه گیری کرونا، سعی کرده اند دانش این تجربه را با نگاه توصیفی یا انتقادی ثبت و نگهداری کنند.
این کتاب ۲۷۵ صفحهای که شامل ۱۰ مقاله علمی است، در سه فصل همه گیری کووید -۱۹ را در فرهنگ و ارتباطات سازمانی، متون ارتباطی و اقدامات ارتباطی سازمانها بررسی کرده است.
آموزههای کرونا برای ارتباطات دینی، تجارب مدارس موفق استان تهران در برگزاری کلاسهای مجازی در دوران همه گیری کرونا و تحلیل محتوای صفحات اینستاگرام سازمانهای منتخب از جمله عناوین مقالات این کتاب است.