علی رضا نوروزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مشکل آب این بخش یکی از مشکلات مهم است و مردم منطقه گاهی مجبورند با دبه های ۲۰ لیتری از روستاها و چشمه های اطراف آب آشامیدنی خود را تامین کنند.
وی افزود: قرار است با اجرای پروژه آب گندمکار و احداث ۲ منبع مشکل آب دیشموک و روستاهای اطراف آن رفع شود اما سرعت اجرای پروژه می طلبند که سرعت بیشتری بگیرد .
بخشدار دیشموک تصریح کرد: به منظور اجرای پروژه گود برداری و جاده دسترسی در حال انجام و گودبرداری دو منبع بزرگ آن در سرگچ و رخ ریش انجام گرفته اما عملا کار ساخت منبع آب هنوز انجام نشده و مساعدت بیش از پیش متولیان امر را می طلبد.
نوروزی ابراز داشت: دیشموک ۶ پروژه مهم زیرساختی دارد که یکی از اصلی ترین آن ها طرح آب گندمکار است که با به ثمر نشستن این پروژه ها شاهد تحول عظیم در وضعیت آب شرب دو بخش دیشموک و قلعه رئیسی با پیش بینی جمعیت بالای ۶۰ هزار نفری خواهیم بود.
وی ادامه داد: معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سفر آبان ماه خود به دیشموک قول ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تزریق به این پروژه را داد اما با توجه به بحران آب در بخش دیشموک می طلبد کار سریع تر انجام شود.
اکنون منبع تامین آب شرب مناطق چاروسا و دیشموک از چاه های عمیق و نیمه عمیق فارتق و بنگیر امامزاده میرسالار (ع ) تامین می شوند.
دیشموک از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۰۴ روستا دارد که از این تعداد ۷۴ روستا دارای سکنه هستند و مابقی تنها در تابستان و بهار دارای سکنه می شود، همچنین ۳۸ روستا در این بخش دارای دهیاری اند. ۱۶ هزار نفر در روستاهای بخش دیشموک سکونت دارند و بالغ بر ۲۸ هزار نفر در بخش و شهر دیشموک ساکن هستند.