محمد فرزانی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس هر کیلو شیرینی تر معمولی درجه ممتاز ۱۲۰ هزار تومان، درجه یک ۱۰۰ هزار تومان و درجه دو ۸۵ هزار تومان تعیین شده است.
وی بیان کرد: هر کیلو شیرینی دانمارکی معمولی درجه ممتاز ۱۱۰ هزار تومان، درجه یک ۹۰ هزار تومان و درجه دو ۷۵ هزار تومان و هر کیلو شیرینی زبان معمولی درجه ممتاز ۱۰۵ هزار تومان، درجه یک ۸۵ هزار تومان و درجه دو ۷۰ هزار تومان است.
فرزانی گفت: قیمت هر کیلو شیرینی "سلی" معمولی درجه ممتاز ۱۱۰ هزار تومان، درجه یک ۹۰ هزار تومان و درجه دو ۷۵ هزار تومان و همچنین قیمت هر کیلو شیرینی "گته و پاپیون" معمولی درجه ممتاز 1۰۵ هزار تومان، درجه یک ۸۵ هزار تومان و درجه دو ۷۰ هزار تومان میباشد.
رییس اتحادیه صنف شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه قنادی مشهد گفت: اعضای این اتحادیه در نرخ گذاری تابع قانون نظام صنفی هستند که بر اساس ماده پنج این قانون، نرخ گذاریها گروه بندی یا اولویت بندی شده و پنج نوع شیرینی مشمول نرخ گذاری گروه ۲ است که باید توسط کمیسیون نظارت استان تعیین شود.
فرزانی اظهار داشت: براساس همین قانون تعیین نرخ اقلامی که در اولویت سوم نرخ گذاری قرار می گیرند، برعهده واحدهای صنفی گذاشته شده است که واحدها براساس قیمت تمام شده شیرینی و با احتساب سود متعارف خود، نرخ شیرینی را تعیین می کنند.
وی بیان کرد: اکنون پایین ترین نرخ شیرینی در بازار مشهد هر کیلو ۷۰ هزار تومان و بالاترین نرخ هر کیلو شیرینی ۶۰۰ هزار تومان است و هر واحد صنفی به طور میانگین برای ۱۲ نفر شغل ایجاد کرده است.
یکهزار و ۲۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب زیر پوشش اتحادیه صنف شیرینی سازان در مشهد فعالیت دارد.