کاشان - ایرنا - رئیس دانشگاه کاشان گفت: انجام فعالیت‌های فناورانه در راستای تاثیرگذاری بیشتر دانشگاه برای رفع مشکل صنعت و جامعه از اولویت‌های این دانشگاه است. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر عباس کتابی روز سه‌شنبه در آیین افتتاح سرای نوآوری و کارآفرینی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان افزود:هدف از راه‌اندازی این مجموعه فراهم کردن فضایی با نشاط و علمی برای خلق ایده دانشجویان جهت رفع نیازهای صنعت و جامعه است.
وی اظهار کرد:استادان و دانشجویان دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان در زمینه فناوری بسیار فعال هستند، ایجاد سرای نوآوری و کارآفرینی در این دانشکده با هدف تقویت این فرایند و رفع نیازها و مشکلات جامعه انجام شده است.
رئیس دانشگاه کاشان بیان کرد: با ایجاد سراهای نوآوری و کارآفرینی در دانشکده‌ها تلاش شده، دانشجویان در کنار تحصیل علم، ایده‌ای را در محیط دانشگاه فراگیرند تا پس از دانش‌آموختگی به کارآفرینی در تخصص خود روی آورند یا اشتغال آنها تضمین شود.
کتابی تصریح کرد: گروه‌های مستقر در سرای نوآوری و کارآفرینی از پشتیبانی مالی معاونت فناوری، نوآوری و اقتصادی دانشگاه، افرادی خیر و حمایت‌های معنوی مرکزهای کارآفرینی، نوآوری و تجاری‌سازی و امکانات رفاهی و آزمایشگاهی برخوردار می شوند.
معاون فناوری، نوآوری و اقتصادی دانشگاه کاشان هم با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال آفرین» گفت:سراهای نوآوری و کارآفرینی در راستای پرورش و زایش ایده‌ دانشجویان برای کمک به اشتغال‌زایی و انجام پژوهش‎‌های نیاز محور راه‌اندازی می‌‎شود.
محسن ایرانی رهقی، کمک و همراهی استادان، دانشجویان و انجمن علمی دانشکده‌ها را برای کمک به ارتقای سراهای نوآوری و کارآفرینی خواستار شد و افزود: دانشجویان در این سراها با مشاوره استادان، نقشه راهی را برای خلق ایده نیازمحور و تبدیل آن به محصول و تجاری‌سازی ایجاد می‌کنند.
سرای نوآوری و کارآفرینی دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان در ساختمانی با زیربنای نزدیک به ۱۰۰ مترمربع به همت معاونت فناوری، نوآوری و اقتصادی این دانشگاه راه‌اندازی شده است.
کارکرد سراهای نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان برای حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ نوآوری و تجاری‌سازی، بهره گیری از توانمندی و خلاقیت دانشجویان در تحقق روحیه نوآوری و کارآفرینی در فضای پرنشاط علمی دانشجویی است.

دانشگاه کاشان در سال ۱۳۵۲ تاسیس و در حال حاضر با ۳۱۳ عضو هیات علمی،۹هزارو ۵۰۰ دانشجو و ۲۵۰ کد رشته در مقاطع تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.