دکتر سید محمد علی رضوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درپایش کل موسسات پژوهشی و بخشهای تخصصی، به ترتیب موفق به کسب رتبه نهم و هفتم شده است.
وی ادامه داد:این موسسه از میان موسسات پژوهشی کشور، موفق به احراز رتبه دوم شاخص "فناوری و نوآوری" و در گروه فنی و مهندسی موفق به احراز رتبه نخست "بینالمللی سازی" در میان ۲۳ مرکز پژوهشی ذیل این گروه شد.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از سال ۲۰۰۸ بهعنوان یک مرکز معتبر بینالمللی، با بهکارگیری فناوریهای پیشرفته و منطبق با استانداردهای جهانی برای سنجش فعالیتهای علمی و پژوهشی کشورهای اسلامی برای کمک به ارتقا سطح علمی این کشورها فعالیت می کند و براین اساس دانشگاهها و مؤسسات تحقیقاتی کشورهای اسلامی موظف به همکاری با این پایگاه هستند.
نمایهسازی نشریات معتبر این کشورها در تمام حوزههای موضوعی و به زبانهای مختلف، به منظور ایجادیک شبکه علمی درجهان اسلام، از جمله مهمترین فعالیتهای این موسسه از بدو تاسیس تاکنون بوده است و هم اکنون تمامی کشورهای اسلامی امکان بهرهبرداری از خدمات پایگاه استنادی علوم و پایش علم و فناوری(ISC ) را دارا هستند.
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز مهم پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور از سال ۱۳۸۵ به عنوان "پژوهشکده مستقل ملی" و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فصل نوینی از فعالیتهای خود را آغاز کرد.
سابقه فعالیت این پژوهشکده به سال ۱۳۶۰ باز می گردد که در ابتدا با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان فعالیت خود را آغاز کرد و در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارکهای علم و فناوری با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.