به گزارش دوشنبه شب ایرنا به نقل از روابط عمومی این سازمان، مجید دهقانی زاده در یازدهمین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان، موضوع آسیبهای اجتماعی را امری فوقالعاده مهم ذکر کرد که نتیجه توسعه صنعتی و معدنی استان و فرآیندهای آن است.
وی با بیان اینکه توسعه صنعتی و معدنی، آسیبها و چالشهای متعددی به همراه دارد ادامه داد: ضروری است تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شود چرا که با مدیریت صحیح کمترین آسیب به جامعه متحمل خواهد شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد، مهاجرت را ماحصل توسعه فعالیتهای داخل استان عنوان کرد که تشدید کننده آسیبهای اجتماعی و فرهنگی بوده است.
دهقانیزاده افزود: نمیتوان همه این آسیبها را متوجه توسعه کرد اما بخشی از این موضوع متوجه مهاجران است که کار را برای مجموعه مدیریتی داخل استان سخت و سنگین کرده است.
به گفته دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد، حل این مشکل به تنهایی از عهده ادارهکل بهزیستی استان یزد برنمیآید که بخواهد همه اینها را مدیریت کند.
دهقانیزاده تصریح کرد: در قالب قوانین و مقررات موجود در این زمینه، تفاهمنامهای بر اساس شرح وظایف قانونی هریک از دستگاههای اجرایی برای ساماندهی آسیبهای اجتماعی با همکاری اداره کل بهزیستی استان و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد تنظیم شده است.
همچنین جعفر رحمانی شمسی معاون آمار و برنامهریزی سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد گفت: پس از بررسی مسایل و پیشنهادات، ۱۰۷ حکم در ۱۸ محور انرژی، آمایش سرزمین، معدن، آب، صندوق های بازنشستگی، گردشگری، فناوری و نوآوری، نظام اداری، کشاورزی، آموزش و پرورش و آموزش عالی، کسب و کار، نظام بانکی، آسیبهای اجتماعی، بهرهوری، ترانزیت و دیپلماسی اقتصادی، فرهنگ، تفویض اختیار و تمرکززدایی و نظام درآمد هزینه استانی به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شده است.
در پایان این نشست تفاهم نامهای میان ادارهکل بهزیستی و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد با دستگاههای مسئول در حوزه آسیبهای اجتماعی از جمله سازمان مدیریت و برنامهریزی استان به امضاء رسید تا در قالب این تفاهم نامه به مسایل این حوزه رسیدگی شود.