تفاهم نامه اشتغال و کارآفرینی در بخش صنعت و تعاون استان یزد ابلاغ شد 

یزد - ایرنا - سرپرست معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد از ابلاغ ۲ تفاهم نامه اشتغال و کارآفرینی در بخش صنعت و تعاون استان خبر داد.

به گزارش روز شنبه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، مجید دهقانی زاده افزود: پیگیری و رصد برنامه‌های ذیل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه از وظایف کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری است که در این راستا، ۲ تفاهم نامه در خصوص برنامه‌های توسعه اشتغال و کارآفرینی صنعت آب و فاضلاب و ایجاد اشتغال مولد در حوزه تعاون اخیرا توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها ابلاغ شده است. 

وی اظهار داشت: برنامه ایجاد اشتغال مولد در حوزه تعاون استان یزد در قالب سه زمینه‌ی تکمیل طرح های تعاونی نیمه تمام، توسعه طرح های تعاونی موفق در حال بهره برداری و به حداکثر ظرفیت رسانی تعاونی های موجود برای ۱۱۳ تعاونی با ظرفیت اشتغالزایی ۷۴۲ نفر در استان با منابع ۲۵۹ میلیارد ریال پیش بینی شده است.
سرپرست معاونت توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد خاطرنشان کرد: در برنامه صنعت آب و فاضلاب نیز ۶ طرح با اشتغالزایی ۴۸۷ نفر با منابع بخش خصوصی و دولتی در سطح استان پیش بینی شده است. 
دهقانی زاده طرح های این برنامه را  شامل مجموعه ارتقای کیفی آب شیرین کن های مقیاس کوچک، طرح توسعه و ترویج استفاده از کاهنده های مصرف آب، طرح ایجاد بازار کسب و کار بهره برداری از سامانه ها و تصفیه خانه های آب و فاضلاب، طرح بهره برداری از امور آب و فاضلاب روستایی، طرح آبرسانی با تانکر و طرح فعالیت های کاهش آب بدون درآمد و کاهش هدر رفت آب ذکر کرد.
دهقانی زاده گفت : استان یزد در حوزه بازآفرینی شهری ۴۸ میلیارد تومان در بخش بلاعوض سهم داشته است که ۱۳.۷ میلیارد تومان آن جذب شده و در بخش تسهیلات مسکن نیز سه هزار و ۳۲۵ سهمیه داشته که صرفا ۳۵ مورد آن به ارزش حدود ۱.۱ میلیارد تومان پراخت شده است.
وی اظهار داشت: در بخش کشاورزی نیز استان دارای سهم ۳.۷ درصدی از منابع کشوری بوده که با پیگیری های صورت گرفته، میزان جذب منابع استان به ۴.۹ درصد از منابع کشور ارتقاء یافت که عملکرد قابل توجهی است. 
دهقانی زاده ادامه داد: در بخش صنعت، استان یزد عملکرد بسیار خوبی داشته بطوری که میزان سهم مصوب استان ۵.۱ درصد از منابع کشوری بوده که با تلاش های صورت گرفته این میزان به ۶.۴ درصد رسیده است. 
وی خاطرنشان کرد: در بخش های کارورزی و معافیت بیمه کارفرمایی که ذیل برنامه سیاست های فعال بازار کار قرار دارند، استان دارای سهم مصوب ۳.۲ درصدی در هرکدام از این دو برنامه می باشد که به ترتیب ۱.۷ و ۱.۴ درصد تحقق یافته است. 
وی گفت: بخش دانش بنیان نیز باتوجه به اینکه بالاترین میزان تخصیص اعتبارات را داشته، تاکنون عملکرد موفقی در این زمینه گزارش نشده و از سهم ۲.۲ درصدی از کشور، عملکرد استان حدود ۱ درصد بوده است.
دهقانی زاده افزود: در حوزه میراث فرهنگی نیز استان دارای سهم ۵.۱ درصدی بوده که تاکنون صرفا ۱.۴ درصد آن محقق شده و مقرر شد اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، پیگیری لازم و مکاتبه با وزارتخانه متبوع را در راستای تفویض اختیار جذب تسهیلات حوزه گردشگری و پیگیری های مرتبط به آن به استان واگذار نمایند.

استان یزد از قطب های مهم صنعت کشور به خصوص در حوزه صنایع معدنی، فولاد و کاشی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha