شهرری - ایرنا - قائم مقام دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: همه نیروهایی که برای خدمت رسانی به سالمندان نیاز هست را می توانیم در دانشگاه علمی کاربردی تربیت کنیم تا کمبود نیرو نداشته باشیم.

اصغر کشتکار روز شنبه در بازدید از آسایشگاه سالمندان و دانشگاه جامع علمی کاربردی کهریزک اظهار داشت: کهریزک را می توانیم به عنوان قطب تربیت نیروی انسانی و خدمات سالمندی در کشور تبدیل کنیم.

این مسئول افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید شاغلان در مراکز خدمات سالمندی را آموزش دهد و پس از اهدای مدرک آموزشی، در ازای کاری که انجام می دهند از مراکز حقوق دریافت کنند تا در نهایت مددرسانی بهتری انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: تفاوت دانشگاه علمی کاربردی با بقیه دانشگاه ها این است، کسی که در این دانشگاه درس می خواند همزمان حرفه مربوط به رشته اش را یاد می گیرد و بعد از فارغ التحصیلی می تواند مشغول به کار شود.

کشتکار اضافه کرد: امروز دنیا خواستار انسان های توانا است. زیرا شخصی که مدرک دارد لزوما کار بلد نیست و ممکن است به کار نیاید. ولی برای کسی که یک حرفه را آموزش دیده همیشه کار هست و همه جا طالب او هستند.

این مسئول ادامه داد: دانشگاه ما نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد افزایش جذب دانشجو داشته است که در مقایسه با دیگر دانشگاه ها و باتوجه به شرایط کنونی جامعه آمار بسیار خوبی است و برای جذب نخبه ها هیچ محدودیت زمانی وجود ندارد و هر زمانی که اراده کنند می توانند مدارک خود را در سایت دانشگاه آپلود کنند.

در پایان جلسه اصغر کشتکار قائم مقام دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به همراه حسن احمدی رئیس دانشگاه علمی کاربردی کهریزک از بخش های آسایشگاه خیریه سالمندان کهریزک بازدید کردند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران، پس از برگزاری آموزش گروه هایی از مراقبین سالمندان در سال ۱۳۹۶، اولین پودمان آموزش مراقبت سالمندی در بهمن ماه این سال برگزار شد تا از این پس افرادی که به هر نحو در منزل و یا مراکز نگهداری با سالمندان مواجه هستند، با گذارندن نزدیک به ۴۰۰ ساعت آموزش مناسب و دریافت مدرک از دانشگاه جامع علمی کاربردی بتوانند خدمات توانبخشی استاندارد را به سالمند ارائه کنند.

به گزارش ایرنا، آسایشگاه خیریه کهریزک با همت والای شادروان دکتر حکیم زاده از سال ۱۳۵۱ با مختصر امکانات ابتدایی و همراهی یاران وی با اسکان انگشت شمار سالمندان نیازمند و بی سرپرست، فعالیت خود را آغاز کرد.

این آسایشگاه هم اکنون در ۴۲۰ هزار مترمربع مساحت، ۱۸۰ هزار مترمربع بنا و ظرفیت بستری یکهزار و ۷۵۰ نفر مددجو با واحدهای مختلفی مانند کارگاه، فیزیوتراپی، ساختمان بیماران ام اس، کتابخانه و سالن ورزشی مشغول خدمت رسانی است.