به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ «محمدطیب صحرایی» در نشست کارگروه هماهنگی تامین پایدار سوخت زمستانی استان که با حضور سرپرست معاونتهای عمرانی، سیاسی و امنیتی و مدیران عضو برگزار شد عنوان کرد: تمام دستگاههای خدماترسان مانند گاز، برق، شرکت فرآوردههای نفتی باید در زمینه فرهنگ سازی و ارائه مشاورههای مناسب در حوزه مصرف خانگی و صنایع بزرگ و پر مصرف استان کاملا فعال باشند.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای بهتر و گستردهتر این برنامهها در سطح جامعه می توان از ظرفیتهای مجموعههای دانشگاهی و گروه های مردم نهاد بهره گرفت، گفت: فراهم کردن یک شرایط مناسب در زمینه تامین سوخت و انرژی و آرامش خیال مردم ما در طول فصل زمستان، اولویت جدی مدیریت ارشد استان است و باید با جدیت در همه برنامههای این حوزه دنبال شود.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: علاوه بر فرهنگ سازی در مورد نحوه مصرف انرژی، باید دستگاههای اجرایی به سمت اجرای برنامههای کاربردی در زمینه بهینهسازی مصرف سوخت در صنایع بزرگ و پر مصرف و مشترکان شهری و روستایی به شکل عملی گام بردارند.
صحرایی از لزوم بهینه سازی خانه های روستای و شهری در زمینه مصرف انرژی خبر داد و افزود: بر اساس گزارشهایی که امروز توسط مدیران دستگاههای خدمات رسان ارائه شد، خوشبختانه استان در حوزه انرژی از وضعیت مناسبی برخوردار است و این موضوع دلگرم کننده است.
به گزارش ایرنا، هم اکنون ۶۶۰ هزار و ۳۰۰ مشترک گاز در استان کرمانشاه وجود دارد که از این تعداد ۳۹۷ هزار و ۹۰۰ مشترک در شهر کرمانشاه قرار دارند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.
کرمانشاه نخستین بار در سال ۱۳۷۲ به شبکه گاز شهری متصل شد؛ براساس اعلام سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه در حال حاضر ۹۹/۶ درصد جمعیت شهری با گازرسانی به ۳۰ شهر و ۸۶/۱ درصد جمعیت روستایی با گازرسانی به هزار و ۸۱۵ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
همچنین شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه ۱۱ هزار و ۷۵۸ کیلومتر شبکه هوایی، ۱۷ هزار و ۹۶۸ ترانس با تولید ۲ هزار و ۱۵۳ مگاوات شبکه توزیع، ۲۶۹ فید عمومی و ۳۱ فید تخصصی دارد.
تعداد مشترکان عمومی (ادارات، نهاد و ارگان ها) این شرکت سه هزار و ۲۵۰ مشترک، مشترکان کشاورزی (چاه آب) هفت هزار و ۴۰۰، مشترک صنعتی سه هزار و ۱۱۱ و مشترک تجاری هشت هزار و ۹۰۰ است.
کرمانشاه با داشتن ۲۵ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق؛ ۷۸۵ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد از آنها، یعنی ۶۵۲ هزار مشترک خانگی هستند.