مشهد- ایرنا- مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی گفت: وصیت‌نامه سردار سلیمانی را می توان صحیفه‌ای در عرصه مقاومت دانست، اکنون هر سطر از وصیت‌نامه این شهید گرانقدر، می‌ تواند گره‌گشای بخشی از مشکلات و معضلات اجتماعی و فرهنگی جامعه باشد. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌ الاسلام علی‌اکبر سبزیان روز سه شنبه در مراسم خوانش وصیت‌نامه سردار سلیمانی در مشهد افزود: وصیتنامه سردار دلها عصاره زندگی ۶۰ سال زندگی فردی است که در بطن جمهوری اسلامی ایران پرورش یافته است.

وی اضافه کرد: با خواندن وصیت نامه این سردار شهید علاوه بر روحیه جهادی و انقلابی حاج قاسم با روحیه لطیف، انسانی و دیرآشنای او نیز آشنا می‌شویم.

حجت الاسلام سبزیان خاطر نشان کرد: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب‌اسلامی، حاج قاسم را باید مانند اسطوره‌ها و معصومین معرفی کرد، بنابراین رسالت مسوولین فرهنگی در راستای معرفی سردار سلیمانی نیز با این سخن مقام معظم رهبری مشخص می‌شود.

مدیر کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی تاکید کرد: حاج قاسم فردی برخاسته از روستایی دورافتاده و محروم در کرمان بود که برای رفع برخی از مشکلات خانواده پا به شهر کرمان می‌گذارد و بعدها تبدیل به فردی می شود که اسطوره دوران خود نام می‌گیرد و مراسم تشییع او تبدیل به یکی از بزرگترین مراسمات دنیا می‌شود.

در پایان این مراسم کتاب "یک و بیست" اثر علیرضا سکاکی توسط ماریه رحیمی، معرفی شد. علیرضا سکاکی کتاب "یک و بیست" را با موضوع روایتی از شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به رشته تحریر درآورده است.

صبحگاه جمعه ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۸ سردار قاسم سلیمانی در حمله آمریکایی‌ها در فرودگاه بغداد به شهادت رسید. در این حمله همچنین ابومهدی المهندس، فرمانده حزب الله عراق و قائم مقام بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و شمار دیگری از رزمندگان عراقی به شهادت رسیدند. حمله فوق به دستور مستقیم رییس جمهوری ایالات متحده صورت گرفت.