به گزارش ایرنا دکتر علی خیرالدین عصر سه شنبه در حاشیه مراسم افتتاح و رونمایی از استقلال پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان به خبرنگاران افزود:با تفاهمی که بین دانشگاه کاشان و شهرک علمی و فناوری اصفهان در سال جاری انجام شد،پارک علم و فناوری کاشان مستقل شد و در شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری به تصویب رسید و این سیزدهمین پارک دانشگاهی است که به زیست بوم فناوری و نوآوری کشور اضافه می شود.
وی اظهار کرد:پارک های علم و فناوری در دانشگاه مستقر شده و می توانند نقش موثری برای فعالیت های اعضای هیات علمی و دانشجویان در حوزه فناوری ایجاد کنند و ما برای تعامل بین پارک و دانشگاه برنامه های خوبی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیش بینی کرده ایم.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: دستیار فناوری از طرح هایی است که برای تعامل بین دانشگاه و پارک های علم و فناوری پیش بینی شده و طبق این طرح دانشجویان به مدت ۶ ماه می توانند وارد هسته های فناور و پارک های علم و فناوری شده و پارک علم و فناوری کاشان هم امکان انجام این طرح را دارد.
دکتر خیرالدین گفت: در راستای اجرای طرح دستیار فناوری به دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ۲ میلیون تومان و در مقطع دکتری سه میلیون تومان دستمزد پرداخت می شود.
وی افزود: همچنین امروز نخستین رویداد علمی تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان) در کاشان در حال برگزاری است و پارک علم وفناوری کاشان این رویداد را با ظرفیت خوب اجرا کرده است.
وی اظهار کرد:همچنین اجرای طرح ترویج کارآفرینی را در پارک های علم وفناوری داریم که طبق این طرح،در مرحله نخست ۳۰ هزار دانشجو زیر پوشش قرار می گیرند و دانشگاه برای این افراد مبلغ یک میلیون تومان در نظر گرفته است.
نخستین رویداد علمی تانا (توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان) با حضور یکصد شرکت فناور و دانش بنیان ۹ تا ۱۳ دی ماه در محل پارک علم و فناوری کاشان برگزار شد.
پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان در سال ۱۳۹۷ با مشارکت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد و حدود یک سال است که مستقل شده است.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.