به گزارش خبرنگار ایرنا، سید کمال محب حسینی روز پنجشنبه در همایش دهیاران بخش مرکزی گنبدکاووس افزود: از مبالغ تخصیصی ۴۷ میلیارد تومان سهم روستاهای گنبدکاووس بوده که ۴۲ میلیارد به بخش مرکزی و بقیه به بخش داشلی برون این شهرستان اختصاص یافت.
وی بابیان اینکه در راستای طرح توسعه، پیشرفت و آبادانی روستاهای گلستان تاکنون گامهای خوبی با همراهی مدیران دستگاههای اجرایی استان، شهرستانها، بخشداران و دهیاران برداشته شده است، اضافه کرد: اولویت این طرح محرومیتزدایی از روستاها بویژه روستاهای کم برخوردار گلستان است.
محبحسینی با تاکید بر تقویت و ارتقای همکاری متقابل دستگاههای اجرایی گلستان با دهیاران افزود: اگر این همکاریها به نحو احسن انجام شود، ضمن اینکه از بروز نارضایتی در مردم جلوگیری میشود حربه دشمنان انقلاب را نیز در القای نارضایتی عمومی مردم نسبت به نظام و دولت خنثی خواهد کرد.
وی مقایسه برخی شاخصهای خدماتی و رفاهی در مناطق روستایی کشور قبل و بعد از انقلاب اسلامی یادآور شد: تا سال ۱۳۵۶ درصد برخورداری روستاییان کشور از آب شرب سالم فقط ۲ دهم درصد، در استفاده از خودرو نیز ۶ دهم درصد و در برق، گاز و تلفن صفر بود اما درسایه اقدامات و تلاشهای نظام اسلامی و دولتها، اکنون درصد برخورداری اهالی روستاییان در همه این شاخصها به بالای ۹۶ درصد رسیده است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان با تاکید برضرورت تبیین خدمات انقلاب و دولت به گروههای مختلف مردم بالاخص در روستاها، گفت: بیان اقدامات انجام شده به فرموده رهبر معظم انقلاب بهترین جهاد تبیین است و امید به آینده را در مردم و نسل تقویت میکند.
محبحسینی، اقتصاد گلستان را با توجه به سکونت حدود نیمی از جمعیت این استان در مناطق روستایی آن، روستا محور دانست و افزود: این استان شمالی هزار و ۵۲ روستا و آبادی دارد که تاکنون مزیتهای اقتصادی ۱۱۰ روستا با همکاری هیاتهای اندیشهورز و فرمانداران، بخشداران و دهیاران ۱۴ شهرستان گلستان شناسایی و برای استفاده از این ظرفیتها برای رونق تولید، ایجاد درآمد و اشتغال برنامه ریزی شده است.
وی تاکید کرد: در کنار توجه به اقدامات عمرانی در روستاها که مطالبه مردم است باید متناسب با مزیتهای اقتصادی هر روستا، نظام اقتصادی روستاها را فعال کرد تا علاوه بر ایجاد درآمد و اشتغال برای روستاییان، شاهد مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها باشیم.
محبحسینی ادامه داد: باید شمار روستاهای موفق اقتصادی در گلستان مانند عطاآباد، وامنان و محمدآباد را افزایش دهیم.
گنبدکاووس ۴۱۱ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۲۰۰ هزار نفر آن در بخش مرکزی این شهرستان مرزی در ۱۳۲ روستای دارای کد شناسایی و حدود ۴۰ نقطه جمعیتی سکونت دارند.