علیرضا جزء قاسمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه زنجان با معضل فرسودگی و قدمت بالای شبکه آب رسانی مواجه است، افزود: میزان هدر رفت آب در این استان ۳۰ درصد بوده که ۱۲ درصد آن مربوط به فرسودگی شبکه آبرسانی است.
وی اعتبارات تخصیص یافته برای اصلاح شبکه آبرسانی را بسیار پایین عنوان و اظهار کرد: پروژه های مختلفی برای این منظور تعریف شده و با توجه به میزان ناچیز اعتبارات از منابع داخلی شرکت نیز در همین جهت به نحو احسن استفاده میشود.
جزء قاسمی با بیان اینکه شبکه آب و فاضلاب در هسته مرکزی شهر با فرسودگی بسیار بالایی مواجه است، یادآور شد: طی سال های اخیر در شهر زنجان ۳۵ کیلومتر از شبکه آبرسانی اصلاح و بازسازی شده است که از جمله این مناطق در هسته مرکزی شهر، بافت تاریخی بازار و کوچه های اطراف آن، خیابان های اصغریه، زینبیه، ضیایی و کوچه های فرعی آن و حسینیه اعظم بوده که از مناطق قدیمی شهر محسوب می شود.
وی اظهار کرد: اصلاح و بازسازی این شبکه به صورت دستی و به اجبار در طول شب انجام شده است.
جزء قاسمی ادامه داد: فرسودگی شبکه در مناطق خاصی، خارج از نوبت اصلاح شده است و در حال حاضر در شهرک های جدید نیز کنترل های لازم برای تهیه مصالح استاندارد و مورد تایید انجام می شود و در برخی شهرکها که قبلا بدون هماهنگی با این شرکت آبرسانی انجام شده، اصلاحات لازم صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: به فراخور شبکه ایجاد شده در مناطق و به طور عمده نواحی که در آنها از لوله های آزبست استفاده شده است اصلاح و جایگزینی لوله ها انجام و اعتبارات بسیار بالایی نیز صرف آن می شود.
شرکت آب و فاضلاب استان زنجان ۴۰۰ هزار مشترک دارد که ۱۰۰ هزار مشترک مربوط به مناطق روستایی و ۳۰۰ هزار مشترک شهری است.