نوشهر - ایرنا - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفت منطقه چالوس (غرب مازنداران ) گفت : اهالی برخی از روستاهایی فاقد گاز طبیعی این منطقه برای دریافت سیلندر گاز مایع و نفت سفید با مشکل مواجه هستند.

تورج امانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : از آنجایی که دریافت فرآورده های نفتی سامانه ای شده؛ مشترکان زیرپوشش باید نیازشان از جمله سیلندر گاز مایع و نفت سفید را با نام نویسی در این سامانه تامین کنند که اکنون با مشکل مواجه شدند.

وی اظهار کرد : سایت اینترنتی تجارت آسان newtejaratasan.niopdc.ir (سامانه سدف ) از سال ۱۳۹۸ در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی راه اندازی شده است.

وی بیان داشت : زیرساخت های نرم افزاری حدود ۸۰ درصد بیشتر نقاط روستایی فاقد گاز طبیعی غرب مازندران مهیا و عاملان توزیع مشخص و دستگاه های کارنخوان آن ها به این سامانه متصل شده است .

وی ادامه داد : سهمیه ماهانه توزیع گاز مایع و نفت سفید از طریق کارت بانکی سرپرست خانوارها پس از نام نویسی در این سامانه به آن ها تحویل داده می شود منتهی بنا به دلایلی از جمله ضعف اینترنت و بی توجهی در نام نویسی و موارد دیگر سبب بروز این مشکل شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی غرب مازندران ، پل اوشن جاده کندوان شهرستان چالوس ، کینس و میخسا بخش کجور نوشهر را از جمله نقاط روستایی فاقد گاز طبیعی برشمرد. .

امانی افزود : چنین شرایطی سبب بروز اختلاف میان مشتریان و عاملان توزیع فرآورده های نفتی شده و ادامه این وضعیت زمینه ساز فرصت برای احتکار و فروش چند برابری فرآوده های نفتی و در نهایت نارضایتی مشترکان شود .

وی شمار افراد زیرپوشش این شرکت را حدود ۳۵ هزار خانوار اعلام و اضافه کرد : از مجموع این خانوارها حدود پنج درصد با مشکلات یادشده مواجه آمد. وی فعالیت واحدهای تجاری غیرمجاز را از دیگر چالش های فرارو برشمرد .

امانی گفت : هنوز تعدادی از دکه های بین راهی ، ایزوگام کارها ، جوشکاری های سیار و مشاغل خانگی در این سامانه نام نویسی نکرده اند و مجوزی از سازمان های مربوط ندارند و این صنوف برای دریافت سهمیه ماهانه سیلندرهای گاز مایع باید مجوز داشته باشند.

وی افزود : برای خانوارها ماهانه ۴۴ کیلو گاز مایع و نفت سفید بستگی به تعداد خانوارها از ۲ نفر تا ۶ نفر از سه هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار لیتر در نظرگرفته شده که توسط ۸۵ عامل فروش تحویل داده می شود .

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چالوس برای رفع این چالش از بخشداران ، دهیاران و شوراهای اسلامی این نقاط روستایی خواست تا در این زمینه بیشتر همکاری کنند.

نور ، نوشهر ، چالوس ، رامسر ، عباس آباد ، کلاردشت ، تنکابن با برخورداری از هزار و ۱۵۰ روستا ، ۲۱ شهر و حدود یک میلیون نفر جمعیت درغرب مازندران قرار دارد.

مازندران از ۲ شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی یکی در شرق استان به مرکزیت ساری و دیگری غرب مازندران به مرکزیت چالوس برخورداراست.