تورج امانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اعلام سهمیه جدید نفت سفید، با اعزام کارشناسان مربوط به این نقاط کوهستانی بدون گاز طبیعی به ویژه بخش ییلاقی و کوهستانی بلده نور، دوهزار و سه هزار تنکابن و کجور چنین اقداماتی انجام گرفت و کماکان این رویه در این مناطق ادامه دارد.
وی اظهار کرد: طبق گزارش ها، در زمان نام نویسی اولیه از سوی متقاضیان سوخت اطلاعات مدنظر به ویژه آمار جمعیتی افراد تحت تکفل به طور کامل در سامانه ثبت نشده بود و این نواقص منجر به آن شد که زمان اعلام سهمیه ها براساس اعضای خانوار دچار مشکلاتی شده به عبارتی موفق به مقدار دریافت سهمیه واقعی سوخت نمی شدند.
این مقام مسوول توضیح داد: اقداماتی مانند ثبت صحیح کدپستی، تعداد اعضای خانواده ها، شماره تلفن همراه و ثبت شماره کارت بانکی در سامانه اینترنتی (سامانه درخواست فرآورده های نفتی) انجام گرفت و با گام برداشتن در این حوزه همسو با تحقق مسوولیت اجتماعی از این پس این دسته از خانوارها در دریافت سهمیه نفت سفید مشکلی نخواهند داشت.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چالوس گفت : در زمان حاضر از سوی معاونت بازرگانی در منطقه چالوس هم فیلم کوتاهی از نحوه ویرایش اطلاعات خانوار در سامانه سدف (سامانه درخواست فرآورده های نفتی) در پایگاه اینترنتی منطقه چالوس به آدرس https://chaloos.niopdc.ir بارگذاری شده که می توانند بر اساس محتوای فیلم آموزشی نسبت به ویرایش و بروز رسانی اقدام کنند.
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی غرب مازندران مستقر در چالوس به دست کم ۳۰ هزار خانوار شهری و روستایی فاقد گاز طبیعی در نقاط کوهستانی این مناطق خدمات سوختی ارایه می دهد.
غرب مازندران بیش از هزار روستا و ۲۲ شهر در قالب دستکم ۸۰۰ هزار نفر جمعیت بومی و ۲ برابر جمعیت متغییر در خود جای داده است.
نظر شما