مهدی حشمتی جمعه در حاشیه اجرای نمایش تاکسیدرمی در جشنواره منطقهای تئاتر فجر در شیراز در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: قطعا تئاتر برای مردم است و تئاتر بدون تماشاچی معنایی ندارد؛ در طول سالهای فعالیت در عرصه تئاتر اولویت اصلی من اجرای عمومی تئاتر بوده و هست و در کنار این اصل مهم هرگاه فرصتی برای حضور در جشنواره فراهم شده شرکت کردهام.
این کارگردان تئاتر ادامه داد: جشنوارههای تئاتر نقش بسزایی در ارتقا جایگاه این هنر دارند. بالاخره هر جشنوارهای کارکردهای فرهنگی هنری دارد و در طول این سالها جشنواره های تئاتر هم در رشد کمی و کیفی هنرهای نمایشی تأثیر داشتهاند.
حشمتی با اشاره به برگزاری جشنواره منطقهای تئاتر گفت: پس از سالها تعطیلی جشنواره مناطق باید ببینیم که هدف مرکز هنرهای نمایشی از برگزاری این جشنواره چیست و با چه سیاستی این جشنواره را احیا کرده است؛ آیا به دنبال ویترین تئاتر است یا سیاستهای دیگری دارد؟
اجرای نمایش تاکسیدرمی در دومین روز از جشنواره
کارگردان نمایش تاکسیدرمی در رابطه با سبک این نمایش گفت: این نمایش فضای رئالیستی ندارد و کار در بستر فانتزی روایت میشود؛ نمایش کمدی اما تلخ است و ما مسائلی را در این اثر مطرح میکنیم که تلخ هستند و شاید با استفاده از کمدی و موقعیتهای کمدی قدری زهر این تلخی گرفته شود و درک آن برای مخاطب جذابتر باشد.
وی اضافه کرد: تخصص من کار کمدی است؛ فضای کمدی و طنز را بهخوبی میشناسم و سالهاست در این فضا در حال تجربه هستم.
خلاصه داستان
او در مورد خلاصه داستان این نمایش گفت: تاکسیدرمی درباره جنگ است؛ این نمایش روایتی تازه از جنگ است اما این بار جنگ از زبان حیوانات روایت میشود؛ حیوانات، طبیعت و محیط زیستی که آنها هم آسیب دیدهاند.
حشمتی ادامه داد: نمایش «تاکسیدرمی» قصد دارد با استفاده از داستان حیوانات روایتی جدید از جنگ و وضعیت جنگی ارائه بدهد؛ تاکسیدرمی محصول آکادمی صحنه کرمان است.
بازیگران و عوامل نمایش
وی به معرفی عوامل این نمایش پرداخت و گفت: این نمایش به نویسندگی رسول حق جو و بازیگری سید بهزاد تاجالدینی، منصور محمدحسنی، محسن خراسانی، رضا ایرانمنش، علیرضا پارسا، خودم و سحر علیخانی در بیست و هفتمین جشنواره تئاتر فجر مناطق کشور به روی صحنه رفت.
این نمایش روز جمعه ۲۳دیماه در تالار استاد هودی اجرا شد.
بیست و هفتمین جشنواره تئاتر فجر مناطق کشور از روز پنجشنبه ۲۲ دیماه تا روز یکشنبه ۲۵ دیماه به میزبانی شیراز در حال برگزاری است و گروههای نمایشی از استانهای اصفهان، کرمان، قم، سیستان بلوچستان، بوشهر، مازندران، یزد در این جشنواره در حال رقابت هستند.