به گزارش پنجشنبه ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» بمناسبت بزرگداشت مقام زن در مراسم تجلیل از بانوان حوزه علمیه اظهار داشت: اعتبارات اختصاص یافته به حوزهها و مراکز دینی بسیار محدود است و باید از ظرفیت خیرین در این راستا استفاده شود.
وی اضافه کرد: بر این اساس از ظرفیت و توانایی بازاریان، فعالان اقتصادی و خیرین در راستای تقویت و حمایت از حوزههای علمیه استان استفاده میشود.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه باید تصمیم گیری لازم برای تامین منابع مالی پایدار برای تقویت حوزههای علمیه فراهم شود، ادامه داد: در سفر رئیس جمهور به استان، اعتباراتی در بخشهای مختلف به ویژه حوزهها و مراکز دینی اختصاص یافت.
وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم با همه توان و امکانات خود و با وجود همه سختیها و مشکلات، از حوزهها و مراکز دینی حمایت خواهد کرد و باید در حفظ و حراست از حوزههای علمیه که حاصل تلاشِ سالها و قرون متمادی علما و پیشینیان ما بوده است، کوشا باشیم.
وی با اشاره به اینکه تقویت و حفظ حوزهها و مراکز دینی، اسلام، قرآن و اسلامیت را در کشور حفظ خواهد کرد، افزود: در دوران منحط پهلوی اول و دوم، مراجع و علما مورد آزار، تخریب و تحقیر حکومت قرار گرفتند و در این بین حضرت امام خمینی (ره) فرزند حوزه علمیه و مکتب فقه پویای جعفری بود.
قاسمی فرزاد اضافه کرد: اگر امروز مکتب شیعه و فقه پویای جعفری با این کیفیت به دست ما رسیده است، حاصل زحمات علمای بزرگی است که در طول قرون گذشته ارزشهای اعتقادی، اسلامی و قرآنی شیعه را حفظ کردند.
هفته بزرگداشت مقام زن از ۲۳ تا ۲۹ دی در نقاط مختلف کشور برگزار می شود که روزهای این هفته به نام های "زن، خانواده الهام بخش و تأثیرگذار"، "زن، زیست عفیفانه مقاوم در برابر مرد سالاری غربی"، "زن، خودباوری جهاد علمی و افتخار آفرینی"، "زن، هوای تنفس زندگی بخش نسل آفرین و مسئولیت پذیر"، "زن، کرامت انسانی امنیت و عدالت اجتماعی" و "زن، نشاط اجتماعی امید آفرین و سرنوشت ساز" نام گذاری شده است.
جمعه، ۲۳ دی ۱۴۰۱ (۲۰ جمادی الثانی سال ۱۴۴۴ قمری) ولادت حضرت زهرا (س) روز زن یا روز مادر نامگذاری شده است.