سیدحمید حریری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشتر این کودکان مبتلا به سرطان خون، تومورهای مغزی و سارکوم هستند.
وی افزود: طول درمان کودکان سرطانی که شیمی درمانی می شوند ۲ الی سه سال طول می کشد و در سالجاری پنج کودک سرطانی پس از درمان، بهبود کامل یافتند.
رییس انجمن حمایت از بیماران سرطانی عطوفت خراسانشمالی ادامه داد: چند بیمار نیز با کمک خیران پیوند مغز استخوان شده و تا حدودی بهبود یافته اند.
حریری با اشاره به نبود پزشک متخصص آنکولوژی کودک در خراسان شمالی، گفت: بسیاری از خانواده بیماران سرطانی کودک در استان برای ادامه درمان به مشهد و یا تهران مراجعه می کنند به گونه ای که جدای از هزینه های درمانی، سختی های رفت و آمد به دیگر استان ها بر آنها تحمیل می شود.
وی افزود: در واقع بیماری سرطان در خانواده باعث می شود که اعضای آن خانواده از نظر روحی دچار مشکل و حتی افسردگی شوند که این امر باعث کاهش امید به زندگی می شود.
حریری با دعوت از خیران برای کمک به بیماران سرطانی، خاطرنشان کرد: گرچه بیشتر کودکان مبتلا به سرطان پس از شیمی درمان بهبودی خود را باز می یابند اما بعد از بهبودی نیز همواره توسط پزشک معالج ویزیت می شوند و دارو مصرف می کنند که همواره باید یاری گر آنها باشیم.
اینک سه هزار و ۹۸۶ بیمار سرطانی عضو انجمن خیریه عطوفت در خراسان شمالی هستند که افزایش این بیماری نگران کننده است.
خراسان شمالی روی کمربند سرطان قرار دارد که از شمال ایران و از استان هایی همچون گلستان آغاز شده و تا شمال چین ادامه دارد و به همین دلیل آمار برخی از سرطان ها از جمله سرطان دستگاه گوارش در آن از میانگین کشور بیشتر است و روند افزایشی دارد.
این استان یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در نواحی روستایی سکونت دارند.