همدان- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و کیفیت بخشی به طرح های حوزه بهداشت و سلامت در این شهرستان با قوت و جدیت عملیاتی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "سلمان اسماعیلی" روز چهارشنبه در نخستین همایش مجمع سلامت شهرستان ملایر اظهار داشت: امروز اساسی‌ترین مولفه اقتدار هر جامعه‌ای مساله مهم جمعیت و سلامت آن است.

اسماعیلی با بیان اینکه ملایر به جرات جزو اولین شهرها در اجرای این قانون است، افزود: هم اینک در مرحله تامین زمین برای نهضت ملی مسکن هستیم و هر چند هزار نفر از خانواده‌های ملایری که مشمول این قانون باشند، به طور حتم یک قطعه زمین رایگان تحویل آنها می‌شود.

معاون استاندار همدان با تاکید بر توجه ویژه به مساله سلامت و جمعیت که مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب است، گفت: در ملایر مصمم هستیم محور مهم قانون جوانی جمعیت را عملییاتی کنیم و بر این اساس زمین رایگان برای خانواده‌هایی که از سال ۱۴۰۰ به بعد صاحب فرزند سوم شده‌اند، تامین و اعطا می‌شود.

فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه بسیاری از شاخص ها ، ضرورت ها و پیش نیازهای اساسی برای ارتقای دانشکده علوم پزشکی ملایر و به دانشگاه در این شهرستان فراهم است، گفت: نقش بهداشت و درمان در توسعه همه جانبه هر منطقه ای بسیار حائز اهمیت است.

اسماعیلی بر لزوم به روزآمدسازی برنامه‌های بهداشت و درمان نیز تاکید کرد و افزود: میلیاردها تومان در حوزه بهداشت و درمان ملایر کار در دست انجام است و با نگاه توریسم درمانی و توسعه خدمات درمانی، نیازمند احداث بیمارستان خصوصی در این شهرستان هستیم.

وی تقویت کادر درمان، تامین تجهیزات مرکز آنژیوگرافی، تهیه پیوست‌های سلامت و مساله مهم توسعه آموزش‌های پزشکی را از دیگر ضرورت ها و نیازهای اساسی در حوزه سلامت شهرستان عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم هر برنامه‌ای برای توسعه داریم، پیوست سلامت داشته باشد.

معاون استاندار همدان تاکید کرد: در راستای توسعه آمورش‌های پزشکی در تلاش هستیم بتوانیم در گام نخست چند رشته به رشته‌های موجود دانشکده علوم پزشکی اضافه شود و برای تعدد رشته‌ها مذاکراتی صورت گرفته است.

فرماندار ویژه ملایر همچنین تلاش‌های ارزنده واقفان و خیران ملایری به ویژه در عرصه سلامت در کنار کادر درمان را قابل تحسین دانست گفت: پیشگیری، امنیت غذایی، غربالگری‌های موفق، آموزش‌های همگانی وارتقای ایمنی را از مهمترین ضرورت های عرصه سلامت دانست و گفت: کادر بهداشت و درمان شهرستان ملایر در تحقق این اهداف از هیچ کوششی فروگذاری نکرده اند.

اسماعیلی ادامه داد: در افق بعدی به سمت ایجاد دانشگاه علوم پزشکی ملایر خواهیم رفت و این سطح از فرهیختگی، جمعیت ملایر، پیشینه فرهنگی و تاریخی، الزاماتی است که ایجاد این دانشگاه را برای ما قطعی کرده است.

به گفته وی، شهرستان ملایر پایلوت درمان منطقه است و جنوب استان و برخی شهرهای همجوار خدمات درمانی را از ما دریافت می‌کنند و این ویژگی‌ها، یک الزام و ضرورت است که هر چه می‌توانیم در راستای توسعه بهداشت و درمان و ایجاد دانشگاه علوم پزشکی گام برداریم.

فرماندار ملایر: طرح جوانی جمعیت در این شهرستان با قوت اجرایی می شود

وی ضمن تقدیر از فداکاری و ایثار جامعه پزشکی، پرستاران و بهورزان ملایر در انجام خدمات و وظایف خطیر خود به ویژه در ایام همه‌گیری ویروس کرونا، بیان کرد: آنها جزو آبرومندترین اقشار جامعه هستند که جانانه در ایام اپیدمی کرونا در کتار مردم ایستادند این لوح زرین را در کارنامه خود ثبت و ضبط کردند.

وی توان اقتصادی، سیاسی، نظامی و فرهنگی هر کشوری را در گرو داشتن سلامت و جمعیت دانست و افزود: ملتی که جمعیت سالم نداشته باشد، نمی‌تواند از هویت تاریخی خود دفاع کند.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه قبل از مساله دانش و تکنولوژی، نیروی انسانی حرف اول را می‌زند، ادامع داد: در همه مکاتب نظری و فلسفی دنیای امروز جمعیت مبتنی بر سلامت مولفه اصلی هویت فرهنگی یک جامعه است.

اسماعیلی با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت، تاکید کرد: امروز گردش مالی توریسم سلامت جزو بالاترین گردش‌های مالی است و شهرستان ملایر باید سهم خود را از این کیک بزرگ اقتصادی محقق کند.

به گفته وی، با توجه به قرار گرفتن ملایر در مسیر تردد هزاران زائر عتبات عالیات، وجود ظرفیت بزرگ نیروی انسانی، پزشکان خوب و متخصص و ویژگی‌های ژئوپلوتیک، این شهرستان می‌تواند سهم خوبی را در توریسم سلامت داشته باشد.

به گزارش ایرنا؛ در نخستین همایش مجمع سلامت شهرستان ملایر از فرماندار ویژه ملایر و دیگر مسئولان و خیرانی که مجموعه بهداشت و درمان ملایر را در زمان همه‌گیری ویروس کرونا همراهی و کمک کردند و حامیان این مجوعه بودند، تقدیر شد.

همچنین از حاج محمد عاملی و حاج جلیل کاکاوند به عنوان ۲ تن از خیران ملایری نیز تجلیل به عمل آمد.