اصغر احمدی روز یکشنبه با اعلام این خبر در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح برای نخستین بار در کشور با اتصال هشت استان از چهارمحال و بختیاری به پنجره واحد زمین به مرحله اجرا رسیده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت:با راهاندازی این سامانه استعلام اراضی ملی به صورت هوشمند و یکپارچه انجام میگیرد که بر اساس آن مدیریت صحیح اراضی ملی به منظور جلوگیری از پدیده زمینخواری و مفاسد اقتصادی محقق میشود.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری از استانهای پیشرو در پایش هوشمند اراضی ملی به شمار میرود، تصریح کرد: از یکم بهمن هر متقاضی برای اجرای طرح و یا درخواست فعالیت در زمینهای ملی باید تقاضای خود را با مراجعه به دفاتر پیشخوان در سامانه سبا ثبت کند و با اتصال با پنجره واحد زمین، ادارهکل منابع طبیعی و ابخیزداری به این درخواست ظرف یک تا ۲ هفته پاسخ میدهد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: از این تاریخ به بعد واگذاری مجوز به متقاضیان به صورت سیستمی انجام میگیرد و رصد کامل در این خصوص وجود دارد.
احمدی با اشاره به وجود ۳۲۰ هزار هکتار جنگل در استان، اظهار داشت: گونه غالب این جنگلها، بلوط است که وظیفه این ادارهکل در قبال آن رویکرد حفاظتی و زیستمحیطی است و حفظ این ذخایر به سلامت و زندگی انسانها کمک میکند.
به گزارش ایرنا، ۸۲ درصد از مساحت چهارمحال و بختیاری را عرصههای منابع طبیعی تشکیل میدهد که ۲۰ درصد آن را جنگل و ۶۲ درصد آن را مراتع تشکیل میدهد.