«علیرضا قطرهای» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار در راستای بهسازی و جدول گذاری و ترمیم موزایک محله های مختلف، پیاده رو سازی و ترمیم بلوار منتهی تا میدان قائم هزینه می شود.
وی اظهار کرد: تعمیرات جداول خیابان های سطح شهر نیز از محل این اعتبار انجام می شود و علاوه بر آن پیاده روسازی، جدول سازی، اصلاح های هندسی از محل منابع و اعتبارات داخلی در دستور کار قرار دارد.
شهردار سرپلذهاب در ادامه گفت: اجرای آسفالت و پیاده رو سازی چهار روستای الحاقی برنامه ریزی شده نیز با مساعد بودن آب و هوا شروع می شود.
قطره ای همچنین از اجرای عملیات لایروبی و اصلاح مسیر رودخانه الوند و رودخانه قلعه شاهین در این شهرستان به منظور کاهش خسارات ناشی از سیل احتمالی توسط شهرداری شهرستان با استفاده از ماشین آلات مکانیکی خبر داد.
وی عنوان کرد: همکاری ساکنان حواشی رودخانه و بازار میوه فروشان در حفظ نظافت رودخانه با اهمیت است زیرا شهرداری به عنوان نهادی مسوول، رسالت خود را برای پاکسازی و لایه روبی این رودخانه به انجام رسانده است.
او گفت: کارخانه آسفالت و سنگ شکن شهرستان سرپل ذهاب با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان پس از مدت ها تعطیلی دوباره راه اندازی شد.
وی اضافه کرد: این کارخانه آسفالت پس از چندین سال تعطیلی بازهم راه اندازی شد که تجهیزات آن تعمیر و بهسازی و بروز شده و دپوی مصالح مخلوط خام انجام گرفته است.
شهردار سرپل ذهاب در ادامه گفت: فراهم سازی مصالح ساختمانی، آسفالت، سهولت در تهیه مواد ساختمانی با قیمت مناسب، ایجاد اشتغال و درآمدزایی از مهمترین مزایای راه اندازی مجدد کارخانه آسفالت شهرستان است.
سرپلذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.