ببه گزارش دریافتی روز شنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه شنبه در شورای آرد و نان استان که با حضور برخط فرمانداران شهرستان ها برگزار و به آغاز مرحله سوم هوشمند سازی مدیریت آرد و نان اختصاص داشت گفت: فرمانداران مسئولیت اصلی مدیریت این طرح در شهرستان ها را بر عهده دارند لذا می بایست نسبت به دستورالعمل ها و اطلاعیه های مربوط به این حوزه آگاهی و اشرافیت کامل داشته باشند.
استاندار فارس بر لزوم نظارت و بررسی چگونگی اجرای این طرح تاکید کرد و اظهار داشت: گروه ناظران در شهرستان ها تشکیل شود؛ افراد خبره، کاربلد، پاکدست، باتجربه و پیشکسوت برای انجام این مُهِم گلچین شوند.
وی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران اجرایی طرح بصورت دوطرفه نسبت به انجام پرسش و پاسخ اقدام کنند تا نقاط قوت تقویت شده و برای رفع نقاط ضعف راهکارهای مناسبی اتخاذ شود، گفت: هر شهرستان شماره تلفنی به منظور دریافت گزارشات مردمی معرفی کند و نسبت به مسائل و موارد مطرح شده پاسخگویی شایسته و مناسب انجام شود.
ایمانیه با تاکید براینکه در این مرحله همانند مراحل قبل هیچگونه افزایش قیمتی برای مردم ایجاد نخواهد شد، بر لزوم اطلاع رسانی دقیق و شفاف از طریق رسانه ملی و سایر رسانههای جمعی تاکید کرد و افزود: هیچ محدودیتی برای خرید نان وجود نخواهد داشت؛ طبخ نان با کیفیت منجر به فروش بیشتر می شود که همین امر ملاک تعیین سهمیه آرد نانوایی ها خواهد شد.
وی بر حفظ حرمت افراد و نانوایان تاکید کرد و افزود: معیارها و شاخص های مورد ارزیابی تدوین شود و بصورت شفاف در اختیار افراد قرار گیرد.
رئیس شورای آرد و نان استان فارس با بیان اینکه باید بتوانیم در مرحله سوم مدیریت هوشمند آرد و نان مشکل چندساله کیفیت نان را حل کنیم،گفت: برای تفویض اختیار در برخی از حوزه های این طرح به استان ها پیگیری های لازم انجام شود؛ وزنی شدن فروش نان و طبخ نان کامل در این مرحله مورد توجه دستگاه های اجرایی این طرح باشد.