به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا شیخی روز یکشنبه در نشست خبری افزود: البته همه توان خود را گذاشتهایم تا قطعی گاز به منازل نرسد و فقط در مواردی، برخی مراکز خدماتی از جمله رستوران ها که از گرماتاب برای گرم کردن فضای بیرونی استفاده میکردند، این دستگاهها جمع آوری شد.
وی اضافه کرد: متاسفانه در این دوره، مجبور به قطع گاز صنایع شدیم که به طور مثال، گاز سه کارخانه سیمان قطع شده و آنها سوخت خود را تغییر دادهاند.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان غربی با بیان اینکه ما استان پرمصرفی هستیم، ادامه داد: ۱۵ درصد مشترکان گاز ما به علت مصرف کم هزینه ای پرداخت نمی کنند، ۳۳ درصد طبق الگو مصرف میکنند ولی ۵۲ درصد مشترکان بیش از الگو مصرف دارند.
شیخی با استقبال از طرح ایدههای نو درخصوص گرمایش منازل و لزوم معرفی شدن این ایده ها در رسانهها اظهار کرد: وزارت نفت ۶ هزار بخاری و هیتر هرموتیک برای توزیع بین خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در اختیار استان قرار داده که مصرف را تا ۴۰ درصد کاهش میدهند و همین امر میتواند کار خوبی باشد.
وی یادآور شد: کاهش فقط یک مترمکعب از مصرف توسط هر مشترک در شبانه روز میتواند به ذخیره ۱.۱ میلیون مترمکعبی گاز در یک روز برسد که رقم قابل توجهی است.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در حال حاضر میزان نفوذ گازرسانی در شهرهای استان حدود ۹۹.۸ درصد و در روستاها ۷۸ درصد است، گفت: در هفته دولت سال ۱۴۰۳ تمام روستاهای ما از نعمت گاز برخوردار شده و این رقم به ۹۵ درصد خواهد رسید.
شیخی تاکید کرد: از نظر گازرسانی روستایی برخی شهرستانهای استان وضعیت بسیار خوبی دارند بطوریکه میاندوآب ۱۰۰ درصد، نقده ۹۰ درصد و شوط حدود ۹۰ درصد است.
وی افزود: فقط شهرستان سردشت کمی در این خصوص عقب بود که امسال ۱۰۵ روستای آن را پیمانسپاری کردیم تا وضعیت آن را از بابت بهرهمندی از گاز بهبود ببخشیم.
شیخی ارزان بودن نرخ سوخت در کشور را عاملی برای افزایش مصرف و گاهی هدر رفتن انواع سوخت از جمله بنزین دانست و گفت: یکی از عوامل مهم ایجاد ترافیک در معابر شهری هم میتواند همین ارزانی سوخت باشد.
به گزارش ایرنا، در این جلسه راه اندازی هیتر در محل خانه مطبوعات مورد انتقاد مدیرعامل شرکت گاز استان قرار گرفت و آن را از نظر ایمنی دچار مشکل دانست که به همین علت هیتر خاموش شد و کل جلسه در هوای سرد جلسه برگزار شد.