رامین صادقی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای احیای این واحدهای تولیدی چهار هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال اعتبار با اشتغال زایی ۱۲۰ نفر از سوی بانکهای عامل شهرستان پرداخت شده است.
وی افزود: شهرستان نمین قطب اصلی تولید صنعتی در استان اردبیل به شمار میرود که علاوه بر شهرک صنعتی شماره ۲، وجود واحدهای متعدد و شهرک خصوصی آرتا بستر خوبی برای سرمایهگذاران فراهم کرده است.
صادقی بیان کرد: پرداخت تسهیلات یارانهدار و پشتیبانی از سرمایهگذاران با ارائه مشوقهای حمایتی از رویکرد مهم سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل است که امیدواریم با این حمایتها و پرداخت تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش بتوان به تقویت تولید و اشتغال در استان اقدام کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل توجه به تقویت زنجیرههای تولید در حوزه صنایع فلزی، شیمیایی، نساجی، سلولزی و قطعات الکترونیکی را یادآور شد و گفت: در سال تولید دانشبنیان و اشتغال آفرین سعی بر این است تا واحد های تولیدی و صنعتی مورد حمایت جدی و همهجانبه قرار گیرند.
صادقی با بیان اینکه سهم بخش صنعت از اشتغال استان اردبیل با اقدامات صورت گرفته و تسهیل امور واحدهای تولیدی و صنعتی به ۲۹.۵ درصد رسیده است، افزود: متوسط سهم بخش صنعت از اشتغال کشوری ۳۵ درصد است که تلاش میکنیم به این رقم دست یابیم.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی استان اضافه کرد: امسال از محل تبصره ۱۸ به میزان سه هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحد های تولیدی و صنعتی با هدف رونق تولید و اشتغال پرداخت شده است.
وی ادامه داد: میزان تسهیلات مصوب برای واحدهای تولیدی و صنعتی استان از سوی بانکهای عامل سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بود که ۸۰ درصد آن پرداخت شده و ۲۰ درصد دیگر هم بزودی پرداخت خواهد شد.
صادقی افزود: این تسهیلات از سوی بانکهای صنعت معدن، توسعه تعاون، آینده و ملت به واحدهای تولیدی و صنعتی پرداخت میشود.
وی رویکرد صادراتمحوری در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی را یادآور شد و گفت: گامهای مؤثری با رویکرد توجه جدی به تولید، اشتغال و توسعه صنایع با ارزش افزوده بیشتر برداشته شده و با این رویکرد امید است سهم اشتغال بخش صنعت در این استان به میانگین کشوری برسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه در حال حاضر از میان واحدهای تولیدی دارای پروانه بهرهبرداری، ۸۴ درصد واحد ها فعال هستند، اظهار کرد: بر اساس آمار سامانه بهینیاب تا کنون یک هزار و ۱۷۶ پروانه بهرهبرداری دارای اعتبار از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل صادر شده است که از این میان ۹۹۰ واحد فعال هستند.