به گزارش روز پنجشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از وبگاه سایتِکدِیلی، اعضای تیم پژوهشی، دادههای جمعآوریشده در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ از بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار زن باردار شاغل و غیرشاغل را تجزیهوتحلیل و نتیجهگیری کردند که ۱۸ درصد از حاملگیها منجر به سقط جنین، هفتدهم درصد منجر به مردهزایی و ۳۹.۸ درصد از بارداریها بدون سابقه زندهزایی بودند.
این پژوهش جدید در مجله سلامت شغلی ( Journal of Occupational Health) منتشر شده است.
در این پژوهش، محققان خطر وقوع سه پیامد نامطلوب را بررسی کردند: پیامدهای سقط زودرس (سقط جنین، حاملگی خارج از رحم و حاملگی مولار)، مردهزایی و بارداری بدون سابقه زندهزایی (هنگامی که زنی در بارداریهایش موفق به زایمان نوزاد زنده نمیشود که شامل سقط زودرس و مردهزایی است).
براساس این بررسی، خطر سقط جنین زودرس و مردهزایی در زنان غیرشاغل بیشتر از زنان شاغل بود؛ در حالی که بارداری بدون سابقه زندهزایی در زنان شاغل بیشتر بود.
همچنین زنانی که شغلشان با حوزه سلامت و خدمات اجتماعی مرتبط بود، بیشترین احتمال بارداری بدون سابقه زندهزایی را داشتند. پس از آنها زنانی بودند که در مشاغل تولیدی، عمدهفروشی و خردهفروشی، آموزش و مشاغل خدمات عمومی، اجتماعی و شخصی مشغول به کار بودند. مشاغل تولیدی و بهداشتیاجتماعی در مقایسه با مشاغل مربوط به امور مالی و بیمه با خطر بیشتر سقط جنین زودرس همراه بودند.
جانگوون یون (Jung-won Yoon)، از پزشکان مرکز پزشکی ملی در سئول، گفت: خبر خوب این است که وزارت استخدام و کار کره جنوبی اکنون در حال تجدیدنظر در قانون بیمه جبران حوادث صنعتی است تا سقط جنین کارگران زن را پوشش دهد. پژوهش ما به اصلاح این قانون کمک کرد، زیرا ما تأثیر محیط شغلی را بر پیامدهای نامطلوب بارداری نشان دادیم.