علی پناهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به تحلیل آخرین نقشهها و خروجی مدلهای پیشیابی هواشناسی از امروز یکشنبه تا روز پنجشنبه به تناوب شاهد عبور امواجی از سطح استان هستیم که موجب ابری شدن آسمان، مه، گاهی وزش باد، بارش برف و باران (عمدتاً برف) و در ارتفاعات و گردنهها کولاک و امکان ریزش بهمن خواهد شد.
وی با بیان اینکه این سامانه بارشی از بعد ازظهر روز دوشنبه فعال خواهد بود، افزود: بارشها در این مدت برای کل استان قابل توجه است ولی از نظر مقدار برای نیمه غربی، جنوبی و مرکزی استان از قبیل شهرستان های سروآباد، مریوان، کامیاران، بانه، سنندج، جنوب شهرستان های دهگلان، سقز، قروه و غرب شهرستان دیواندره و طی بازه زمانی بعدازظهر دوشنبه تا صبح چهارشنبه قابل توجه و شدید است.
معاون توسعه پیشبینی هواشناسی کردستان با بیان اینکه ورود این سامانه فعال بارشی موجب اختلال در ترددهای بین شهری و روستایی و انسداد معابر خواهد شد، گفت: به مردم استان توصیه میشود در این بازه زمانی از سفرهای غیرضروری، فعالیتهای کوهنوردی و توقف و تردددر حاشیه رودخانهها و مسیلها پرهیز کنند.
وی به دما هوای استان نیز اشاره کرد و افزود: از لحاظ دمایی نیز بتدریج از امروز تا روز سهشنبه میانگین دمای شبانه روزی تغییرات قابل ملاحظه ای ندارد و با نوسان یک تا سه درجه در همین محدوده باقی خواهد ماند و از روز چهارشنبه تا آخر هفته نیز میانگین دما کاهش می یابد.
پناهی یادآور شد: در شبانه روز گذشته نیز بابارشانی با دمای منفی ۱۴ درجه سانتیگراد و دهگلان با منفی ۱۲ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین نقاط استان بودند و دمای هوای سنندج نیز بین منفی چهار و ۲ درجه سانتیگراد در نوسان بود.
اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت میشود) و ۱۳ ایستگاه اقلیمشناسی، ۷۹ ایستگاه بارانسنجی و سه ایستگاه جادهای است و این ایستگاهها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازهگیری، ثبت و مخابره میکنند.