به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حیدری روز یکشنبه در نشست هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این راستا یک شرکت دانشبنیان با اعتبار ملی مطالعات این استان از نظر پهنههای لرزهخیزی را انجام میدهد.
حیدری آمادهباش کامل تمامی دستگاههای امدادی و خدماتی در سامانه بارشی جدید را ضروری اعلام و تصریح کرد: مدیران دستگاههای اجرایی، امدادی و خدماتی استان باید بهصورت شبانهروزی پاسخگو و در شهرستان محل خدمت خود حاضر باشند.
وی با اشاره به کمبودهای دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: با توجه به کمبودهای موجود اما مدیریت بحران استان رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تعامل پلیس راه، ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای و پلیس راهنمایی و رانندگی برای تسهیل تردد خودروهای سوخترسان اظهار داشت: پلیس راه هنگام بارشها بههیچوجه اجازه تردد خودروهای سنگین بدون زنجیر در جادههای استان را ندهد.
وی گفت: شهرداریهای چهارمحال و بختیاری باید در زمان بارشها فعالتر از گذشته در میدان حضور داشته باشند و نیروهای امدادی و ستادی بهعنوان پشتیبان وارد فرآیند خدماترسانی شوند.
حیدری تاکید کرد: برفروبی محوطه اطراف مراکز حساس مانند بیمارستانها، اورژانس، مراکز نظامی و انتظامی در اولویت کاری اعضای ستاد مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری باشد.
وی استفاده بیش از حد شن و نمک را باعث وارد شدن آسیب به سازهها و محیطزیست دانست و افزود: شهرداریها قبل از آغاز بارشها نسبت به هرس درختان دارای تداخل با سیمهای برق اقدام کنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تعطیلی مدرسههای هر شهرستان باید با هماهنگی مدیرکل آموزش و پرورش استان و فرماندار مربوطه انجام شود.
وی عایقبندی لولهها و کنتورهای آب بهمنظور جلوگیری از یخزدگی را ضروری دانست و یادآور شد: رسانههای گروهی نسبت به رعایت صحت، سرعت و دقت در روند اطلاعرسانی سریع به مردم در زمان بارشها اقدام کنند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ۲۲ پایگاه امدادی با ۸۳۵ امدادگر در آمادهباش کامل هستند.
مسعود مثنوی شماره تلفن سهرقمی جمعیت هلالاحمر را آماده پاسخگویی به مردم برای کمکرسانی در حوادث اعلام و تاکید کرد: امدادگران این جمعیت از ۱۸ تا ۲۸ دیماه امسال در چهار هزار و ۲۰۵ حادثه امدادرسانی و رتبه دوم کشوری را کسب کردهاند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.